Idei de fuga in uikend…

Sal’tare
Uite ca mahalagiul care sunt e tot ocupat cu muncili, mai mult sau mai putin „constructive”. Asa ca singurele distractii pe care le mai are si io, ieste niste gratare duminica. In rest estem „sclava Izaura” si ne multumim sa bagam multa visare de genul „Ash vrea sa merg la…”
Si iata locatiile, pentru cei care au chef sa ma vada zgariindu-ma pe ochi…
***
Fiind vara, marea e prima pe lista. Si imi flutura pe la urechi nu numai litoralul nostru, ci si idei bulgaresti turcesti sau grecesti.
La noi… o idee ar fi Costinestiul (si mai ales terasa aia care imi place mie White Horse. Oare mai exista ?)

La vecinii bulgari Balcicul… ca cica au un nisip fin de te lingi de deshte… plus ca cica apa e mult mai limpede si mult mai calda…

La fratii de shaorma turcii, zic si io Kusadasi… si daca tot va duceti pe acolo luati si niste rulmenti. Cine stie poate inca mai gasiti clienti !

Si daca aveti banet serios zic si de greci, cu al lor Corfu… aici nene luati-va si mastercardu’ si geanta cu euroi, ca cica e scumpa ca boala locatia… Sau poate m-au pacalit pe mine pretenii !

***
LATER EDIT
Oare la poza asta se referea elfcris atunci cand a zis Kalymnos – Grecia ? 😀

***
Daca va tenteaza muntele, uitati de el, ca daca vreti sa plecati va pun piedica. Glumesc evident !
***
Acu e randul vostru. Adaugati orice: munte, pesteri, lacuri, mall-uri, rauri si orice alte locuri in care voi ati vrea sa va relaxati si o sa le adaug ca LATER EDIT !
Andrei… 😉
KIP IN TACI

5 comentarii publicate

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Anonim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*