Iaca Basescu e iar Viteaz… Asa si ? Se schimba ceva ?

Sal’tare

Ce credeti ca mi-a trecut mie prin minte, apropo de votare. Frate asa de scarbit sunt de astia ca ma duc si imi anulez votul si le si scriu pe buletin una din frazele:

SUNTETI MIZERII sau MI-E RUSINE CA SUNT ROMAN, CA SI VOI, JAVRELOR sau POFTIM AVETI AICI TOATA SCARBA MEA LA ADRESA VOSTRA (Anexez si o flegma !)

Insa ghinion ! Mi-am uitat markerul acasa si m-am multumit sa pun stampila in ambele casute. Acum o sa ma intrebati de ce m-am mai dus la vot. Pentru ca mi se pare corect ca atat timp cat ni se ofera dreptul de ane exprima opinia tre’ sa o facem. Libertatea asta inseamna si asumare unei responsabilitati ! It’s just my opinion ! Dar apropo de gestul meu ! Nu mai stiu sigur cand, la un moment dat in una sau mai multe tari europene s-a adaugat pe buletinul de vot, o casuta, fara valoare electorala, dar cu valoare sociologica, in care era scris ceva de genul: DEZAPROB CLASA POLITICA ACTUALA. Ei bine cate stampile credeti ca ar primi o astfel de casuta pusa in buletinele de vot de la noi ? Ce credeti, s-ar trezi vreunul din adormitzii actuali ai sortii, care dorm si se scarpina in nas prin parlament ? Vivat Prostitutia si Hotia, halal natiune ! Sa dormiti bine dragi parlamentari (si de la putere si din opozitie) in continuare (ca sunteti toti o apa si-un pamant (de balegar)) ! Cat despre Basescu, hai sa vedeti ce ciumec se da marineru’, fi’ar basca de ras si glumele de plans!

Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*