Ia chiloti si JIVANSHI, ca ie ieftini mama!

Sal’tare
Da fratii mei albi! Asa striga o tiganca pe trotuar la Unirii ieri. Si daca de chiloti am mai auzit si eu cate ceva, recunosc ca de JIVANSHI, nu am mai auzit. Asa ca vrei nu vrei ma duc sa vad si eu despre ce e vorba. Si iata minunea care era de vanzare. Un parfum Givenchy! Acum ce sa mai zic, am zambit si am incercat sa trec mai departe. Da ce credeti ca se putea? Era tot trotuarul ocupat cu ambulanti de parca era de 8 martie. Ei bine, nu vreau sa tai aripile initiativei private, insa aia chiar sunt ilegali, unii dintre cioroii aia de stau pe langa tigancile alea sunt PENALI, cu dosare serioase, iar banii aia care „tranzactioneaza” pe acolo nu aduc nici un impozit la stat. Pai si SIGURANTA SI INCREDERE unde sunt? Stiu doar sa ma futa pe mine la icre cu vreo amenda pentru ca am mers cu 62 de km/h? Sau ca trec noaptea prin parc cu o sticla de 2 litri de bere prin parc?
Nu mai zic de faptul ca pe langa Drumul Sarii exista o strada, care da chiar la intrarea in Corpul de Garda, unde de vreo 3 zile sunt intinse mese si un cort si unde o sleahta de tigani fac paranghelie. Iar alaltaieri, ca sa fie meniul complet, chiar in fata lor, pe partea cu corpul de garda, politia mai dadea si amenzi la scuteristi care nu aveau casca. Dar pe imputitii aia care isi parcasera masinile si pe prima banda a bulevardului si stateau cu Mertzanele cu usile deschise nu se bagau sa ii traga un pic de cojones pai cum sa ii traga ma, cand aia le dau spaga groasa. Ah ce le-as mai cara niste bastoane peste cap, mai abitir decat au facut-o minerii in 90 la studenti.
Si ca sa inchei apoteotic, o sa va spun cum se poate inchide un card la o banca la noi in Bucuresti. Te duci la una din sucursalele ei si spui ca vrei sa il inchizi. Da fata aia plictisita si nervoasa ca ai deranjat-o de la o discutie de me messenger telefon in centrala si iti spune ca ar trebui sa scrii niste acte in plus, decat daca te-ai duce acolo. V adati seama ca in moarte de caldura de afara de zilele astea, ai prefera sa scrii un roman nu doua trei cerei in plus, decat sa te mai plimbe de al unii la altii. Asa ca da-i nene si scrie. Fata nervoasa ca nu a reusit sa te convinga, dupa ce termini de scris toate cererile, simte nevoia sa se razbune. Asa ca iti spune ca programul ei s-a terminat si ca toate acele acte ar fi bine sa le duc la sediul central, ca timp mai e sa ajung acolo. Asa ca injur, ii umplu frigiderul cu carne respectivei functionare, careia ii pun si un diagnostic scurt (lipsa acuta de sex) si ma duc la centrala. Aici depun rapid actele si am parte de o surpriza. Cardul nu poate fi lasat aici, ci la sucursala de unde l-am ridicat. Asa ca inghitind in sec si oferindu-le carne si astora am zis ca asta e! Si totusi se va putea candva si altfel sau mereu ne vor scarpina ca cu mana stanga la urechea drepta peste cap?

P.S. Uite asta cantam io ieri alergat fiind prin Bucuresti

Andrei… 😉
KIP IN TACI

6 comentarii publicate

  1. Emporiki, Banc Post? Hai ma ce naiba! Lucreaza si tu cu niste banci mai de doamne ajuta. Taman cu grecoteii te gasisi sa te combini?!
    Bodoganel’s last blog post..Am şi eu un pitic pe creier

  2. Artistule…………….ce facea doamna cu chilori si …………… se numeste reclama:-\”
    DBlog’s last blog post..Rezultate bac 2008

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*