Hocus pocus intr-un film superb

Priveste in ansamblu (partea 1)

Sal’tare
Azi vreau sa va povestesc despre un super film vazut zilele trecute NOW YOU SEE ME. Filmul este plin de suspans si de magie. Parca sunt mic si ma uit la un film de desene animate. Iar daca puteti vedea
filmul la un cinematograf sau la un televizor mare, v-as sfatui sa o faceti, pentru ca scenele in care ei fac trucuri sunt geniale de vazut in HD sau pe un ecran mare.
Un alt motiv pentru care va trimit catre acest film este genialul Morgan Freeman, cu acel umor special al sau si cu acel farmec aparte care il recomanda in orice joaca. Ce este interesant in acest film, e faptul ca nenea Morgan e si personaj negativ, dar si pozitiv. Pare in anumite scene victima, dar te trezesti cu el in urmatarea clipa in rolul de calau.
Apoi „calaretii magicieni” ii vezi zugraviti la inceput ca pe niste copii razgaiati si in timp ce actiunea se desfasoara parca evolueaza. Dupa care ceva se intampla si tie spectatorului ti se pare ca ei sunt cele mai pacataoase personaje ale filmului. E o trecere dintr-o extrema in alta foarte interesanta, care te tine in tensiune. Iar finalul, desi te nemultumeste (pe tine spectatorul prins in mrejele actiunii), este totusi echitabil.

P.S. De ce subtitlul de mai sus? Pentru ca asta este lait motivul intregului film. Tot timpul ni se spune „sa privim mereu intregul tablou”, daca vrem sa „ghicim magia”!
Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*