Herculane, locul ala fain cu LINISTE!

Sal’tare

Uite ca zi dimineata am dat drumul acestei superbe piese cantata de Andrei Paunescu si regretata Tatiana Stepa – Capodopeda de pe Cerna.

Si uite asa mi-am amintit de zona Herculane si de luna noastra de miere si de superba Vale a Nerei, la care am promis sa ne reintoarcem si sa o facem de la Sopotu Nou la Sasca Romana, sa vedem Ochiul Beiului, Lacul Dracului, cascadele Beusnita si toata acea minune de Parc National Protejat, in care parca nu a intrat niciodata picior de om.

Sa vedem din nou acele liane caracteristice padurilor din aceasta zona care are parte de o influenta climatica mediteraneana.

Si maia vem acolo niste datorii ca Cetatea Calnic (Kelling), Rapa Rosie, castelul Huniarzilor din Hunedoara, biserica de la Densus, facuta cu marmura si coloane luate de la Sarmisegetusa si care arata „intr-un fel” si nu in ultimul locul numit Rau de Mori Voi mai stiti ceva fain prin zona aceea?

P.S. Si de stat tot la Roua de Munte vom sta, ca prea sunt faini Tudor si Denisia!

Andrei
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

  1. Da’ sa stii ca se pot face concediile si cu cortu in carca si 100 de lei de pateuri, paine, o bere la pet si la plimbare prin munti, cu aparatul foto de gat la adunat de amintiri! Asa ca data viitoare cand iti iei concediu intreaba-ma si te trimit ij functie de „bujetul” pe care il ai, intr-o locatie corespunzatoare! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*