HAI SA BEM… iar pentru bebe! – ep. 20

Sal’tare
Grea viata asta de tatic! Cand l-a nascut mandra-mea pe bebe – HAI SA BEM! Cand a implinit o luna HAI SA BEM din nou. Si azi la 2 luni de cand a aparut piticul, iar ne pregatim de BAUTA. De ce? Pai ii facem „baia cea mare”, adica botezul Duminica si tati lui e „in focuri”. Sigur ca ard un pic cam mocnit, ca ni le-am pus din timp la punct toate formalitatile, insa tot mai sunt mult care trebuiesc rezolvate. Adica fugi si aranjeaza cu meniul (cat, cate si cum), fugi si vorbeste si la biserica, anunta tot neamul ore si locatii, fa si masina frumoasa pentru marele eveniment, pregateste-te si pentru acasa cu locuri de dormit si mese intinse, ca iar va fi curtea nostra loc de pelerinaj. Fugi vorbeste si cu DJ-ul, ce muzica vrei, adu-l si pe fotograf si cameraman, ca sa vada pe unde se va plasa, pentru unghiuri bune si tot asa. Insa tre’ sa recunosc ca nu mai e stresul de al nunta, pentru ca si numarul celor care vor veni este sub 50. Cu ocazia asta sper ca voi socializa si eu mai serios cu lumea si ca voi avea timp de povesti, nu de 3 cuvinte aruncate rapid la fiecare persoana. Mai sper tot acum ca voi avea mai mult timp de dans cu mandra-mea, ca avem vreo 10-11 luni bune de cand nu ne-am mai zbantuit.
In rest dupa „marea imbaiala” mai stam o saptamana pe aci prin Bucale si dupa aceea evadam pe taramuri oltenesti vreo saptamana, sa vada si jumatatea asta mica de oltean de unde vine mami lui si pe unde isi va petrece vacantele, impreuna cu var’su care e cu o luna si jumatate mai mic ca el si pe unde va face tot felul de nazbatii, asa cum faceam toti la bunici!
Daca mai gasesc ceva timp in aceasta „furtuna” poate va mai zic cate ceva. Daca nu ne vedem sigura saptamana viitoare Luni sau Marti!
Andrei
KIP IN TACI

3 comentarii publicate

  1. sa iti traiasca pruncul si sa iti fie picior de sprijin la batranete ca tare mult il iubesti!
    Mai incolo cand o creste sa il arati si pe nea Marin, sa vada si ea din ce neam zici ca se trage:)

  2. @JustDan – Mersi man si promit sa i-l arat pe nea Marin!
    @Georgia – saru’ mana si speram pe la vara sa ne vedem si face-to-face! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*