Hai ma frumosilor si frumoaselor, la”usa cortului” cu mine !

Sal’tare

LATER EDIT: SEE YOU LUNI ! EU GONESC ACUM CATRE INIMA OLTENIEI, CU „FURIOSU”!
UIKEND PLACUT si RACOROS!!!

Va aduceti aminte ca pe vechiul meu blog, am facut la un moment dat un post cu „manele vechi”. Ei bine astazi am gasit la Ciutacu (desi nu inteleg ce cauta acolo, ca baiatu asta se ocupa cu alte alea, dar oricum e bine ca l-am gasit), un filmuletz cu vocea celei care este Naste din Berceni: „Regina neincoronata de pe vremuri, a tuturor militarilor in termen”.

Si pentru ca tot m-am trezit cu chef de Albatros hai sa va mai las cateva mostre din vremea aceea, pe care le ascultam seara, la poarta, la „spart de seminte”. Albatros – MUZICA ANILOR ’90 

Melodia de mai jos imi aduce aminte de un coleg de clasa, care o iubea pe una Nicoleta de la 6B. Se ducea de fiecare data cu o garoafa si ii canta in pauze, la usa clasei, melodia asta: Te iubesc fetita draga.

Hai ca vad ca au dat amintirile peste mine. In 2003 cand am facut creasta Fagarasului, la plecarea de la Cabana Podragu, doi braileni (un el si o ea), cantau pe traseu melodia asta. Misto amintire: Mai intoarce Doamne roata/

Si ca sa ne simtim nomazi total si sa ne tziganim ca la usa cortului hai sa va las si Ternipe – Papusha.

Auditie placuta! Revin mai incolo cu o idee nebuneasca!
Te trais bahtalo!

Andrei
KIP IN TACI

3 comentarii publicate

  1. =)) foarte tare! mie imi placea melodia lu albatros aia cu „dorina, dorina, draga mea copila, dorina, dorina, nu te pot uita!” :)) si azur cu nelu vlad =)) „la o masa mai retrasa, sta o fetita frumoasa, nici nu bea nici nu mananca numai la mine se uita” si cu „s-a rupt lantu de iubire!. parfum! =))

  2. @Grizule – imi plac si mie aia ! Da pea sat cu dorina nu o stiam ! Da nu ma las’ acu pana nu o gasesc !
    @dece-ule – asta este ma. Stii vorba aia: DE GUSTIBUS !
    Andrei… 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*