gloria si unicornul magic

Gloria si Unicornul Magic: Voi Minunile, Voi Minunatii!

gloria si unicornul magicVa povesteam acum cateva zile ca voi merge impreuna cu baietii mei la lansarea cartii Gloria si Unicornul magic.

Ce mi-a placut?

Emulatia aceea de parinti care isi doresc din toata inima tot ce ce mai bun pentru copiii lor. Si cu siguranta in ParkLake in acea seara erau si adulti care nu erau parinti si care se uitau cu un ochi critic la parintii cu copii galagiosi si care probabil ca strambau din nas.

Insa EMPATIA devine incet incet o valoare general acceptata a societatii noastre care parea pana de curand ca si-a cam pierdut-o. Sa speram ca evolutia curbei acceptarii ei, va fi una exponentiala si ca voi fi contemporan cu momentul la care va exista cresterea finala.

Ce mi-a placut si mai mult?

Diversitatea activitatilor dedicate copiilor si mai ales diversitatea solutiilor dedicate parintior pentru a mentine treaz interesul copiilor fata de activitati. Mamicile astea cinci, pe care eu le comparam (mai in gluma, mai in serios) cu niste mamici ursoaice sau cu niste mamici tigru sunt de fapt niste super mamici. Iar impreuna cu Asociatia UNU SI UNU si avand in gand intr-ajutorarea COPIILOR NASCUTI PREMATUR, fac din acest demers un fel de minune a naturii.

Si daca tot suntem in Decembrie (Luna Cadourilor), hai sa facem cu totii parte din acest demers un CADOU SUPERB. Cum?

Sa cumparam cu totii cartea GLORIA SI UNICORNUL MAGIC

… si 7% din vanzari vor merge către Asociatia Unu si Unu, singura asociatie de parinti din Romania care lupta pentru drepturile copiilor nascuti prematur.
Si daca o aveti deja cartea Gloria si Unicornul Magic, nu va sfiiti sa o mai achizitionati inca odata si sa o oferiti cadou. Cu aceasta ocazie veti vedea ca nu veti ajuta doar Asociatia, ci si pe cel caruia ii oferiti aceasta minune.

Cum asa? Am sa citez din spusele psihologului coordonator al Asociatiatiei Unu si Unu, Nina Sofian:

Gloria si Unicornul Magic este o poveste teraputica, un instrument pretios pe care parintii il pot folosi in relatia cu copiii. Povestea terapeutica in general scoate la suprafata, emotii si sentimente ale copilului,conflictul interior, care apare si pe care acesta de cele mai multe ori nu il poate exprima, direct si rational, cum s-a intamplat si in cazul Gloriei

Cam atat de la taticul Artistic. Sper ca micile mele cuvinte sa isi gaseasca ecou in sufletele voastre dragi si sa vedem cat mai multe carti Gloria si Unicornul Magic plecate de la Editura Didactica si cat mai multi copii ajutati de cei de la Unu si Unu.

Andrei
KIP IN TACI

Sursa imaginii – Itsy Bitsy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*