Gloria şi unicornul magic

Draga Mamica Urbana mi-a spus cuvintele de mai sus si m-a intrebat le ce ma duc cu gandul. Ii place ei sa fie jucausa si sa ne puna noua parintilor imaginatia la incercare. Asa ca am intrat in jocul ei si i-am scris asa:

Eu cred ca este o poveste despre o fata care a crescut la o ferma inconjurat de caluti frumosi si care visa ca toti sa se transforme intr-o zi intr-o herghelie de unicorni. Iar calutul cel drag al ei, Samson, il vedea ca fiind conducatorul acestui grup de unicorni fermecati.

Evident ca Ana mi-a transmis inapoi multe zambete si un super compliment:

Copil mare, asa cum te stiu!

Acum dupa ce am batut un pic campii, hai sa va spun despre ce este vorba:
Este vorba de lansarea carții Gloria şi unicornul magic, prima carte terapeutică scrisă de cinci bloggeri mame.

Haideti cu mic cu mare, joi, 8 decembrie la ora 18.00, intr-o atmosfera de basm la Park Lake Mall pentru o seară cu activitati pentru parinti si pentru copii. Nu uitati că un procent din vanzari merge către Asociatia Unu si Unu, singura asociatie de parinti din Romania care lupta pentru drepturile copiilor născuti prematur si ale parintilor lor. Asa ca veniti cu totii cu inima si sufletul deschise!

Gloria și unicornul magic este un proiect Parenting PR susținut de Itsy Bitsy

Noi vom fi acolo si vom lua cartea, pentru a ajutat acest demers frumos si va asteptam in numar cat mai mare si pe voi cei care ma cititi, sa veniti in numar cat mai mare!
P.S. Si daca nu v-au convins cuvintele mele de mai sus, va las un link catre POZELE de la lansarile anterioare Gloria si unicornul magic. Si sunt convins de faptul ca zambetele de pe fetele copiilor si impacare de pe fetele parintilor va vor face si pe voi sa dati curs acestei invitatii la Gloria si unicornul magic!

Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*