Giulestean plin de spume !

Sal’tare
E seara si zic sa ma duc si io la culcari. Zis si facut. Dar cum stau la curte, am un vecin, care are pe post de sistem de alarma, nu mai mult decat doi caini lupi. Si iata ca la miezul noptii, chiar langa geamul meu, unul din ei incepe sa urle la Luna. OMG !!! Imi vine sa incep si eu sa urlu la fel ca el. Dar hai ca dupa un sfert de ora de „porn verbal” de la mine catre el si catre stapanii lui se potoleste „fiara”.
Pe Luca, pisoiul blogosferic il stiti deja ! L-am facut vedeta. Ei bine o ora mai tarziu dupa terminarea numarului „monstrului”, ma trezeste el, alergand ca dementul prin camera. De ce ? Simplu, pentru ca pe bolta de vita de vie de la geam, doi motani vagabonzi (cu care a interactionat deja si a iesit cam sifonat) se omorau sus. Nu va spun cum sunau tzipetele lor. Dar dupa vreo cinci minute de „razboi” m-am dus sa dau „animalele” jos ca imi scuturau via. Insa inainte mi-am permis sa le mai observ un pic din umbra. Frate, desi sunt mici pisicile astea, au acelasi insticte si aceeasi ferocitate ca tigrii sau panterele. Isi merita deplin locul in familia felinelor. Asa ca avand acum si un strop de admiratie in suflet pentru puterea lor „originara” si pentru „salbaticismul” din ele, m-am simtit si eu un „oleaca” de om al cavernelor si sa vezi cata maturoiul le-am fluturat pe la urechi, ca sa simta si ele un pic de vanatoaare umana originara. Dupa aia, vreo 5 minute pisoiul meu a mancat in continuu. Asa ca io am tras concluzia ca am un pisoi bulimic. Cum are cate o problema sau cum ii e frica de ceva, baga in el repede Whskas-uri, ca sa uite de necaz. Eheee dar uite ca aventurile sunt departe de a se fi terminat. V-am spus ca vecinul are doi caini lupi. Unul mai batran si unul mai tanar. Ei bine din cand in cand, ei scapa unul in curtea celuilalt si ce „fight-uri” sunt nu vreti sa stiti. Ei bine io la ora trei, io mi-am adus aminte. Nortoc ca lupta nu a durat decat 3 minute (ca la box).
Dupa care la ora 4 a trecut un tractor (cred ca era din perioada interbelica). Nu de alta dar nu inteleg cum de putea zdrangani in halul ala. Parca se rupea la fiecare rotire a rotii frate.
Si ca sa fie tacamul complet, la 5 si jumatate au venit gunoierii cu zgomotul si mirosul specific. Ei bine cum sa nu spui:
CE NOPTI MIRIFICE POTI TRAI IN MAHALAUA GIULESTIULUI ! CE FRUMOS MIROASE DIMINEATZA AICI !
Andrei… 😉
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

  1. =)) vai doamne! =)) si eu care credeam ca asa e numai la nasa’mea[care ghici unde sta? yep…giulesti] imi aduc aminte,citind ce ai scris, de sederea mea din capitala. cainii cu „serenadele” sub clar de luna, oamenii „veseli” cu diverse apelative,tramvaiul din 1900 toamna,trafic from hell,camioane,masini si mai stiu eu ce…a da de pisici uitasem. cred ca erau in calduri ca tot auzeam ceva pe la 3-4 dimineata, exact cand ma lua si pe mine somnul de la prea multa oboseala,invatat,canicula,draci si nervi.dar a fost fain…asa infernal 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*