Gay-ii… niste „mere stricate”!?!

Sal’tare
Cei care ati fost pasionati de Prison Break presupun ca vi-l aduceti aminte pe Michael Scofield (alias Wentworth Miller). Si presupun ca fiecare din voi fetelor ati scos macar un OOOF cu gandul la el. Ei bine baieti, iata ca viata e tare FUNNY si gagiul e gay. Nu va puteti imagina ce jale a fost saptamana trecuta cand niste amice au citit stirea. Era ceva de genul:

CUM DRAGA, IUBITELUL MEU SCOFIELD SA SI-O TRAGA LA CACAU?
alta, mai ardeleanca – (priceless :)))) )
EEE, VEZI TU CA SI PREA MULTE MUIERI IN JURUL LUI, NU I-AU PICAT BINE. I S-A FACUT OMULUI RAU DE LA ATATEA „GAURI”. PACAT TOTUSI…

Acum trecand de la partea funny la partea serioasa a trebii, permiteti-mi sa ii salut calduros pe rusi si sa ii sustin in hotararea lor de a nu promova curentul homosexual. De ce? Pentru ca este o degenerare. Oricate argumente imi veti aduce, eu cred ca homosexualitatea este o degenerare de la normal. Si pentru ca nu suntem animale, noi nu ii omoram. Nu lasam „selectia naturala” sa lucreze, ci ii acceptam. Adica frate, daca esti „stricat”, te punem noi in alta ladita (ca pe fructe la tara), te curatam (de taxe) la fel ca pe celelalte fructe din depozit, insa nu te lasam „in aceeasi oala”, ca boala se ia. Pentru ca homosexualitatea e „buba la cap”. No offence!
Andrei
KIP IN TACI
Surse imagini – Sodahead & Herald Sun

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*