Gauri, gaurele, pasarici si pasarele !

Sal’tare
Nu va speriati nu bagati copii la culcare, nu trageti draperiile, ca nu vorbesc nici porno si nici nu va arat femei dezbracate ! Vreau sa va vorbesc din nou despre Strada Hristo Botev si unele adiacente ei, care sunt din nou gaurite cu picamerele. Acum ca am terminat cu prima parte a titlului (gauri si gaurele) sa trecem la a doua. De ce „pasari si pasarele” ? Pai cred ca asta le umbla prin cap tembelilor, care tot dau aprobari pentru spart si acoperit de tzashpe mii de ori ! Fa ba odata treaba serios ! Fa tot ce e de facut si dupa aia lasa-ne frate in pace sa circulam si noi omeneste, nu mereu prin transee, de parca ar fi un vesnic razboi.
Si ma intreb retoric „de ce sapa din nou ma fratele meu” ? Si raspunsul incerc sa il dau tot eu. Pai poate cauta din nou dupa cablurile alea de internet pe care nu le-au sfarsit acum 1 an. I-a arat si la televizor si intrebati fiind de ce sapa, au spus ca nu mai au schitza exacta a traseului cablajului, iar acum au o mica defectiune la unul din ele si cauta sa vada pe unde sunt. Ce sa zic, inteligenta nu are limite. Si daca tot vornim de „ai nostri”, care se potrivesc perfect reclamelor de la UNIREA, hai sa va povestesc cum se intampla treaba asta si in Japonia. intr-o dimineata vine 4 galbezitzi din astia mititei, Doi la costum cu laptopurile dupa ei si doi la salopete. Omu ostru vine si gaseste locul sau de parcare ocupat de bajetzii astia care se uitau. Curios din fire il intreaba pe portar ce se intampla. acesta ii spune ca au venit sa inlocuiasca un cablu care incetinea, prin legatura defectuoasa viteza de transfer a datelor. Omu nostru invata cu ai nostrii a bagat un regulamentar:
„DUMNEZEII MAMII LOR… si acu pe ploaia asta s-au gasit si ei sa sape. Sa vezi noroi in parcare !” Toata ziua au tot fact gauri cu diametru l de 5-10 cm. Ear sita locul respectiv !Amicul meu, se enerva de fiecare data cand mai ajungea la geam si ii vedea. Si aia tot masurau, si puneau si un laptop la treaba si tot gaureau. Dimineata, trece curios pe la locul lui clasic si SURPRIZAA. Era asfaltat. In gandul lui:
„Ha, haaa ati renuntzat si ati acoperit gaurile, Ati vazut ba galbejitzolor ca si voua va vin de hac cablurile !”
NU mare i-a fost mirarea sa auda de la portar ca defectiunea fusese remediata si ca asfaltul pe care l-a vazut era turnat cu cateva ore in urma. Sigur acum exclamatia a fost tot pur romaneasca:
AI DRACU OREZARI ! Sa-mi bag p*** in stiintza lor !
As vrea sa avem si noi pe cine injura asa…
P.S. Daca cumva incep sa bage cablurile aeriene in pamant, si daca voi vedea Strada Botev eliberata de hatzisul de cablaje si daca voi putea face o poza linistit, fara sa mai am aceste elemente in fata caselor frumoase de prin zone, eu imi fac MEA CULPA, stau 10 minute la coltz, bag 25 de flotari si IMI CER SCUZE PUBLIC ! Asa sa le ajute DUMNEZEU, ca m-am saturat sa vad imagini parca rupte din mailurile laea FUNNY despre INDIA !
Andrei… 😉
KIP IN TACI

3 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*