Future of Media: Viitorul „VOCILOR”

Sal’tare. Sunt tentat de ceva timp de Future of Media. Acum vreo cativa ani erau multi care deplangeau starea presei scrise si ii preziceau Sfarsitul. Si asta s-a si intamplat. Astazi suntem la momentul disparitiei televiziunii sau cel putin a conceptului de televiziune clasica. Si intr-un asemenea amalgam de schimbari, eu si tu, ca parte a acestui audio-vizual ce avem de facut? Sa mergem intr-o „poiana a lui Iocan”, ca niste veritabili Ilie Moromete si sa intelegem care este „mersul lucrurilor”.

Din OFF parca se aude o voce:

CE PARTE A ACESTUI AUDIOVIZUAL? TU NU FACI FRATE VIDEO?

Si raspunsul meu esteINCA NU FAC VIDEO!„. Trebuie sa recunosc ca am de ceva timp un Lenovo Vibe C de care sunt foarte mandru si la care ma atrage tare mult cu butonul de LIVE pe Facebook si incerc cu mare greutate sa rezist ispitei. De ce zic ISPITA? De ce REZIST? Pentru ca sunt satul de toate cunostintele mai indepartate sau mai apropiate, care fac LIVE-uri si care sunt PENIBILI – „No offence dragilor”.

Si parca se aude din nou o voce la Future of Media

– BINE, BINE… Pana acum ai zis cat sunt de rai altii. Dar tu ce faci ca sa fii mai bun? Cum vrei tu sa ai calitate, in ceea ce se numeste „audio-vizual”?

Incerc sa invat de la cei mai buni la Future of Media. Si o parte din lectie am servit-o cu mare drag la Webstock 2016. Insa acolo apetitul doar mi s-a deschis. Asa ca atunci cand am auzit ca Evensys organizeaza FUTURE OF MEDIA 2016 am zis ca NU AM VOIE sa nu spun PREZENT. Si NU pentru ca as vrea sa arat eu „Dusmanilor” cat sunt de smecher sau de bun, ci din Respect pentru voi cei care ma cititi si care ma sustineti in demersul meu de creator de continut.

Ca sa fac o paralela „destul de plastica”, sunt si eu un fel de mestesugar al satului, care din cand in cand se duce in satele vecine pentru a face schimb de experienta!
Sper sa va va vad pe cat mai multi acolo si sper ca dupa eveniment sa ne simtim cu totii „un pic mai bogati in experiente” si (de ce nu!) un pic mai inspirati!

Andrei
KIP IN TACI

afuture of media 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*