Furtuna de creiere de la OKTAL!

Sal’tare. Dupa cum bine ati putut observa si pe Facebook, noi toti cei de la Oktal.Ro in week-end-ul trecut am avut parte de un teambuilding. Si nu l-am facut neaparat pentru relaxarea, ci mai ales pentru descoperirea noilor valente ale produselor pe care le oferim.

Si va spunem cu mana pe inima ca LAPTOP-urile celor de la MSI, de care nici unii dintre noi nu eram foarte convinsi, au devenit in acest week-end din Cenusarese adevarate printese. Si acest lucru s-a simtit la nivelul vanzarilor. La ora la care va scriu acest articol (18:00, miecuri 31 august) sunt muuulte minuni de acest fel vandute. Acum asteptam ca si feedback-ul sa fie unul pozitiv!

Apoi ne-am jucat si ne-am bucurat (la propriu) de toata gama de aparate foto, de al cele mai ieftine pana la cele mai scumpe pentru ca am inteles cu totii, ca fara sa devenim noi pasionati de aceste echipamente, nu va putem convinge pe voi cat sunt de utile, frumoase sau eficiente. Iar unii dintre noi atat de tare ne-am indragostit de ele, ca le-am luat acasa si luni s-au facut facturile.

A urmat apoi un concurs de gasire a produselor la noi pe site sau a performatelor unora dintre produse. Si aici a trebuit sa ii felicitam si sa ii premiem pe baietii si fetele care se ocupa cu administrarea paginii OKTAL.RO, pentru ca pagina chiar se misca bine. Sigur ca au mai fost unele mici observatii. Insa cum nu avem pretentia ca suntem perfecti, toate aceste observatii au fost adunate in clasica „monkey box” si deja sunt rezolvate.

Ce pregatim pentru viitor? O ofensiva hotarata si foarte placuta ochiului cu NEWSLETTER-ul nostru si o campanie agresiva cu ASUS! Stati pe aproape si promitem ca va vor placea surprizele pe care le veti vedea!

Andrei
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

  1. Sa stii ca si eu eram inainte”addicted” DELL. Insa de cand cu OKTALUL si treaba pe la ei, m-am obisnuit sa las garda jos si sa incerc noutati. Iar MSI-urile astea, chiar au fost o surpriza placuta! NU stiu daca vor ajunge la fel de celebre precum DELL si ASUS, insa pentru inceput modul in care se prezinta este mai mult decat OK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*