[FUNNY] Faci credit si ai pierdut banii? Cum reactionezi…

Sal’tare
Asta este intrebarea tampita saptamanii trecute. Iar raspunsurile spontane sunt geniale si savuroase…

  • As incepe sa plang. Logic urmatoarea intrebare a fost CAT AI CONTINUA SA PLANGI? Si raspunsul de asemenea pe masura – PANA AS SIMTI NEVOIA SA MA IMBAT!
  • As lua cati bani mai am, as vinde tot ce mai am si m-as muta intr-un cartier rau famat in afara tarii. Mai bine cu negrii si portoricani, decat cu banca pe cap!
  • As sparge o banca si as fura. Ca oricum ma paste puscaria. Si decat sa ma f**a banca o viata intreaga, mai bine sa imi sparga aia rozeta cativa ani pe acolo
  • As face act notarial si as lasa creditul prin testament copiilor si eu mi-as inscena moartea. Si m-as duce sa ii vad cum vin la mormant sa ma scuipe si sa ma injure (Sigur unul din prieteni a spus ca pe el si daca ar muri intr-adevar si ar lasa asa „o bucurie” prin testament, nu crede ca l-ar ingropa, ci mai degraba l-ar cimenta si l-ar face monument (asa cum se zice despre scotieni) si ar inchiria pentru un pret modic panarama de statuie, macar sa isi scoata rata lunara!)

Sigur ca „aberatiile” nostre la bere s-au dusc mai departe: SI DACA AR VENI CINEVA SA TI-I ADUCA, CUM L-AI RASPLATI!

  • Ii dau jumate din bani!
  • Daca e barbat, o leg pe sefa fedeles (ca e o bunaciune si jumatate) si i-o duc ofranda. Iar daca e femeie – 😀 😛
  • Ii spun simplu: BA CE TAMPIT/(A) ESTI! IO IN LOCUL TAU NU MAI VENEAM CU BANII!

Si la final intrebarea „regina” – GASESTI TU BANII! CE FACI? II DUCI SAU NU? Procentul a fost de 80 cu DA, ii duc! Insa cred ca de vina erau remuscarile care intrasera tuturor in suflete, tot gandindu-se la un astfel de scenariu sumbru! Insa pusi in fata faptului implinit cred ca multi nu ar face acest lucru! Sau poate sunt eu prea pesimist in privinta moralitatii celor din jur? Andrei KIP IN TACI (Sursa imaginii Fun-Stuff-To-Do.com)

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. pligg.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*