Zambete de vineri zambetele de vineri
Postari glumete postate vinerea zambetele de vineri

FUNNY: Cocotzat in gutui la furtuna din Giulesti!!! – Zambetele de vineri 07.08.2009

Sal’tare
Deja cand vine ziua de VINERI incep sa ma gandesc oare unde gasesc eu zambete de data asta. Nu de alta dar sunt atat de lenes incat nu ma apuc si eu sa le adun toata saptamana pana vineri,. Insa uite ca furtuna de azi noapte mi-a dat motive sa va fac sa zambiti, desi eu la orele 3 de dimineata numa’ zambitor nu eram.

Totul a inceput cu un TROOOSC. Ce sa fie oare? Vreunul din plopii de pe strada s-a rupt si ne-a facut praf si masina si gardul. Hopa repede la geam sa ma uit. NOPE. Dar oare ce sa fie? O iau la pas prin curte si imediat ce ajug sub gutuiul cel batran se mai aude inca un TROOSC serios. Una din crengile groase se rupsese si cazuse peste firele de curent si avuseseram noroc ca nu sparsese sau zgariase si geamul cel mare termopan!

Ce ati auzit pana aici a fost ce traise frate-meu. Dupa care hai sa ma trezeasca si pe mine. Eu cand ii vad langa pat pe mandra-mea si pe el, nu mai aud nimic din ce imi spun. Doar imi imaginez scenarii sinistre:
A CAZUT CASA, A LUAT FOC GARAJU si DAU DIN CAP SPASMOTIC!

Dupa 10 secunde in care au inteles ca eu nu aud nimic, olteanca mea cea draga ma scutura un pic si imi spune cald:

ANDREI MAMA, N-A MURIT NIMENI, E DOAR O CRACA RUPTA! DA-O JOS DE ACOLO SI TRECI LA CULCARE!

Frate-meu se aude din spate oftand si soptind:

YEEES, IN SFARSIT S-A TREZIT AMETITU’!!!

Ne echipam corespunzator si dam fuga la gutui. Logic primul care apare e Luca pisoiul futac de care v-am mai povestit eu alta data. Si cu nici un chip nu ne lasa sa incepe treba fara sa ii dam ceva de mancare. Apoi hai fuga la craca rupta. Taiem cablurile de curent si la eliberarea lor se mai aude un TROOSC, insa nu avem norocul sa scapam de munca si sa o vedem cazuta. Asa ca incepem sa taiem incet, incet. Doamne cat poate fi de sinsitru in linistea aia desaravrsita sa auzi doar loviturile de topor sau sunetul fierastraiului si trosniturile lemnului. Vecinii se auzeau prin intuneric pasind prin curte. Cred ca era o adevarata comedie sa ii vada pe nebuni la ora 3 dimineata cocotati sus in pom. MIAUUU, direct in ureche!
‘TU’TI CEARA MATII DE JIGODIE!
Habar nu aveti cat de frumos a zburat direct in flori! A vazut el ca eram noi sus in pom si ce-o fi zis, ca avem chef de joaca! Insa caderea cred ca i s-a parut interesanta, ca a revenit jucandu-se cu sfoara cu care incercam sa prindem craca. Asa ca de data asta l-am luat de ceafa si l-am „arestat” in dormitor. Da’ nu am reusit sa il tinem acolo mai mult de 10 minute ca a inceput sa miorlaie de era in stare sa trezeasca tot cartierul. Asa ca i-am dat drumul si a plecat. Cred ca a priceput mesajul. Intre timp toporul isi facuse treaba si si s-a auzit zgomotul final!
Concluzie: DE LA TOAMNA CU SIGURANTA NU VOM MAI AVEA UN GUTUI IN CURTE! CULEGEM CE ARE ACUM DE DAT SI GATAAA! CA N-AM CHEF SA MAI FACEM IAR NOAPTE ALBA LA URMATOAREA FURTUNA!
Andrei
KIP IN TACI

6 comentarii publicate

  1. Ai ghicit! Insa de la toamna incolo cred ca voi plata u visn sau un alt pom mai putin periculos, ca asta prea mi-a scos peri albi! 😀

  2. Eee, pai si noi ca ala din reclama cu Naumovici: BATMAN, BATMAN! Da’ acu gata ne-am prins ca e doar un calugar si nu Batman deghizat! :)))))

Trackback-uri și pingback-uri 4

  1. Artistu zice… » A murit o provighetoare a folk-ului - TATIANA STEPA
  2. pligg.com
  3. Tweets that mention FUNNY: Cocotzat in gutui la furtuna din Giulesti!!! – Zambetele de vineri 07.08.2009 | Parerile Artistului in Blogosfera -- Topsy.com
  4. Artistu’ in 2011! | Parerile Artistului in Blogosfera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*