rasul rautacios
evil smile

Fraier cu acte sau jmecher innascut!!!

Sal’tare
Imi place sa vad oameni care stiu sa ma minta. NU cad mereu in capacana miciunilor lor, insa imi place sa ii fac sa creada ca m-au pacalit, pentru ca e si minciuna asta o arta. Recunosc insa ca daca e sa vorbim de treburi serioase, vreau neparat ca oamenii de langa mine sa fie sinceri pana la sange, pentru ca sinceritatea intr-o relatie de afaceri sau de parteneriat sunt extrem de importante. plus ca si mai importante sunt momentele in care iei deciziile. Si daca momentul a trecut, degeaba mai incerci sa prinzi sansa. Nu faci decat pipi contra vantului, in loc sa fi atent la oportunitati.
Viata e buna si constanta pentru cei care se tin de principii si pentru cei sinceri, insa daca vrei intr-adevar sa gusti din cuvantul SUCCES, tre’ sa fi o mica curva la momentul potrivit. Sigur ca si „mincuinile” bine spuse ies la un momenta dat la iveala! Insa dupa ce „criza” este deja trecuta, iti dai seama, ca pana si tie celui pacalit ti-a placut cum a fot „organizat” momentul.
Sau gresesc eu oare?
P.S. Apropo de minciuni. Uite-o piesa perfecta pentru tema asta: BabyGirl- hai Minte-ma

Andrei…;)
KIP IN TACI

6 comentarii publicate

 1. Foarte adanc subiectul:)
  Uite cum vad eu un aspect al minciunii din jurul meu:
  Daca persoana o face bine si-i iese ma inclin. Nu ma refer la mitomanii meseriasi ci la cei ce vor sa traga un folos din relatia cu mine. Orice statut ai avea cineva tot se va gasi care vrea sa te foloseasca intr-un moment. Ma inclin deci, insa vigilenta mea fata de relatia respectiva creste proportional cu importanta minciunii incasate.
  Se spune ca daca cineva te pacaleste o data e vina lui insa daca o face si a doua oara e vina ta.
  Cel mai mult ma deranjeaza cei ce incerca sa ma duca de nas cu miciuni prostesti si cretine.
  Eu ma vad un idiot in ochii celui ce incearca sa ma pacaleasca apeland la minciuni ce nu pot ameti nici macar un copilas. Daca el a incercat sa ma duca de nas cu asa ceva inseamna ca atat de istet ma crede si nu mai mult pentru ca nimeni nu incearca o minciuna cu cineva pe care e sigur ca nu-l poate pacali.
  Stii cum e vorba aia °imi jignesti inteligenta°!
  Subiectul e asa de vast incat nu are spatiu serverul tau pentru a acoperi totul:)

 2. Mare adevar spui tu in acest articol. Arata si mie unu care este sincer intr-o afacere. De multe ori se pleaca mai multi intr-o afacere si ramane cel mai puternic. Asta e in Romania
  sorin’s last blog post..Sa va uitati

 3. Avand in vedere ca nu exista un adevar absolut, minciuna este omniprezenta. Poti minti pe cineva fara sa-ti dai seama, poti minti ca sa ii faci bine sau poti spune un adevar care dupa ceva timp va fi o minciuna. Evident, am pomenit acum numai de partea nevinovata a minciunii. Sa minti in mod voluntar, pentru a trage foloase este cu totul altceva. In acest caz, minciuna se naste din egoism si poate strica relatii. Minciuna este intotdeauna cu doua fete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*