Fiti destepti si calmi, BAI REVOLUTIONARII VIETII!

Sal’tare
Presupun ca stiti (sau daca nu stiati aflati acum), ca in week-end-ul ce tocmai a trecut s-a desfasurat in VAMA VECHE, festivalul FOLK YOU. Si pe scena s-a aflat si PUYA, desi el si folk-ul nu au nimic nici in clin si nici in maneca. Insa imi pot imagina ca organizatorii l-au chemat in ideea ca este un razvratit si ca mesajul sau, este „revolutia prin muzica” pe care o reprezenta alta data FOLK-ul. Nimic de zis, asa au considerat ei, presupun ca au facut si vreun sondaj si le-a dat POZITIV, daca l-au chemat pe respectivul HIP-HOP-er. Problema mea este insa alta. Daca tu cel caruia iti place FOLK-ul sau ROCK-ul si te consideri, macar un pic mai sus decat cel care canta pe scena, de ce te-ai complacut in mizeria de a striga ca un HULIGAN – M**E BA! De ce nu te-ai dus pus si simplu in alta parte a statiunii, sa lasi plaja si scena pustii in acel moment si sa il lasi pe PUYA sa planga dupa public. Nu tu ai vrut sa fii „miez” si sa il transformi in „erou media”. Asta ti-a reusit din plin. Da’ nu te mai cert, ca nu am cu cine vorbi, in conditiile in care tu vii cu Touareg sau Q7 pe plaja si te crezi un REVOLUTIONAR! Esti la fel ca PUYA, dar ti s-a parut ca daca i-ai strigat M**E BA, ai fost cu un pas inaintea lui! Trist…
Andrei
KIP IN TACI

6 comentarii publicate

 1. Am glumit: mi-am dat seama studiind blogul ca esti genul intelectual bine crescut, nu baiat de cartier. In general, un blog spune foarte multe despre o persoana ;)
  As vrea sa iti semnalez o problema pe blog: daca uit sa completez „spam protection” – si cam uit deoarece nu este prea vizibil – pierd textul pe care l-am scris. Mie cel putin, mi se pare al dracului de enervant.
  Sugerez 2 solutii:
  a. verifica in Javascript daca utilizatorul a scris ceva acolo; daca a scris ceva este ok – verificarea finala o faci tot pe server;
  b. sau (mai complicat) … cand ai o eroare nu afisezi doar eroarea ci toata pagina cu toate datele introduse plus detaliile erorii.

 2. Multzam fain de compliment!
  Sugewstiile le dau si eu mai departe unui bun prieten care se ocupa de „coafarea” blogului, pentru ca mie mi se par destul de enervante chestiile astea de organizare!
  La buna revedere si recitire! 😉

Trackback-uri și pingback-uri 1

 1. bagamare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*