#jandarmiada 10 august civism

Copiii – FIORUL de care avem nevoie!

Sal’tare. In aceasta seara am fugit repede la baie cu copiiim dupa ce mi-am ajutat sotia cu niste treburi, . Si in timp ce se dezbraca sa intre in cada, il aud intreband: TATI CUM INCEPE „DESTEAPTA-TE ROMANE„? Incep eu si ii cant prima strofa si el vine cu ideea:

TATI (spun copiii) CE AR FI SA CANTAM TOATE CELE PATRU STROFE, PE CARE LE AUZIM LA INCEPUTUL MECIURILOR?

Eu ce sa spun. M-am simtit mai mult decat mandru si i-am dat drumul. Fara sa vreau mi-am aruncat ochii in ceas si am vazut ca era 9 fara cateva minute. Si a fost frumos ca am terminat si baita fix pe durata celor patru strofe. Spre final (asa cum facem in ficare seara) l-am strigat si pe Matei. Si cand a intrat si ne-a auzit cantand, ne-a intrebat:

CE FACETI AICI? CE CANTATI?

Dupa ce a aflat ce activitate am „prestat” noi, evident ca a vrut si el. Asa ca nu l-am putut refuza. De fapt mi-am dorit efectiv sa il mai cant odata. DE CE? pentru ca se facuse deja ora 21:00 si cantandu-l din nou cu copiii, in timp ce il spalam, ma simteam un pic mai aproape de grupul superb al Rezistentilor din Piata Victoriei, care tin flacara protestului #REZIST vie seara de seara, indiferent cald, ca e frig, ca ploua sau ca bate viforul crancen de iarna.

Va multumesc dragilor ca existati si sper sa fiu de cat mai multe ori alaturi de voi!

Andrei
KIP IN TACI

copiii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*