Filmul in care as trai…

Sal’tare
Henrich imi face placuta surpriza si imi serveste leapsa cu acest nume. Sigur ca primul lucru la care m-am gandit la True lies, filmul ala vechi cu Schwarzenegger in care intra el impreuna cu un copil in film cu ajutorul unui bilet fermecat. Ei bine DA, cred ca Cinema Paradiso ar fi un film superb in care as vrea sa traiesc. Ar in el frumusetea vechiului pe care eu il iubesc si pe care nu vreau ca lumea asta noua sa il piarda, pentru ca isi pierde o parte din identitate. Si cu siguranta va dati seama ca eu as vrea sa fiu copilu ala mic si curios, mereu murdar, dar mereu fermecat de imaginile care alearga pe panza. (Hai ca azi vad ca e zi de visare la mine! šŸ˜€ )
Trimit mai departe porumbelu calator cu leapsa asta catre doi baieti care au legatura cu filmul: Saturnianul si Tedy Necula.
Andrei… šŸ˜‰
KIP IN TACI

8 comentarii publicate

 1. La True Lies nu ai greşit? Nu vroiai să scrii Tom Hanks şi un băiat? Căci eu aşa Ć®mi amintesc că True Lies e despre altceva, e cu Arnold, dar e agent, are soÅ£ie, bla bla :d

 2. Minunat, si eu as vizita Noua Zeelanda, asta-i filmul in care mi-ar placea sa ma dedau!
  candid’s last blog post..Interpol – No I In Threesome

 3. Nu stiu inca sa fac chestia aia prin care, comentariul meu aici, la tine, sa fie un link catre un post scris despre ideea asta a ta, la mine pe blog…
  Pe scurt, ca de obicei, ma ajuti artistule šŸ™‚
  Sa traiesti 1000 de ani in pace šŸ™‚

 4. @Henrich – atunci nu mai stiu. E filmul in care Arnold intra cu un baiat intr-un film si schimba cate ceva pe acolo!
  @Vizy – ma bag si eu!
  @Candid – misto filmu tau! šŸ˜€
  @KmI – Cum sa nu te ajut mai fata draga! Pur si simplu pui pe unul din cuvintele matalutza din postul respectiv, link catre acest post!
  šŸ˜‰

Trackback-uri și pingback-uri 1

 1. Acolo, printre stele… | Saturnianul (Arikachidoshitokikatodota)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*