green lantern

Green Lantern – Un altfel de erou!

Sal’tare. Vineri (sa traiasca nenea Netflix) am bagat acest frumos film numit Green Lantern. Nu aveam prea multe asteptari de la el, pentru ca citisem review-uri despre el si vazusem si un traile. Asa ca porneam de la premisa ca va fi o bucurie pentru copii. Doar ca incet incet m-a cucerit si pe mine.

De ce? Cum? Green Lantern

Pai modul in care sunt realizati cei implicati in actiune si mai ales cantitatea de sentiment si empatie pe care o are opersonajul principal, nu te lasa impasibil in cursul curgeriii filmului. Plus ca una din lumile superioare cu care iau contact pamantenii este atat de misto realizata din punct de vedere al imaginii.

Sau poate mi-a placut mie pentru ca se potrivea foarte bine cu imaginea pe care o proiectam eu in copilarie. Daca ar fi sa pot compara cu ceva, as zice ca AVATAR este pe acolo. Toata acea energie pozitiva si toata acea dorinta de a face bine si a-i vedea pe cei din jur protejati, cred ca poate fi comparata cu ceea ce emana acest film.

Asa ca dragilor nu ezitati! Green Lantern

Daca vreti sa incepeti un weekend plini de optimism si mai ales cu zambetul pe buze, cred ca puteti face ca noi si sa dati PLAY aceste minuni. Asta in cazul in care nu aveati deja planuri facute pentru seara de vineri in aceasta saptamana!

Andrei
KIP IN TACI

green lantern

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*