Misto-uri, Criza si Femei goale!

Sal’tare
N.B. Am adaugat un LATER EDIT cu femei goale… pardon PAMELA la final!
Sunt ferm convins ca fiecare din voi ati auzit macar o gluma cu CRIZA. Ei bine cineva, spunea inainte de Craciun, ca oricat de rau ar fi in economie, romanii de Craciun tot vor umple masa, stiind clar ca vor suferi dupa aceea. Ei dar uite ca au inceput sa sufere, iar unii din „bajetzii deshtepti ai natiei” au zis sa vina cu „antidoturi”. Deci iata stire de mare angajament: Industria porno poate ajuta la depasirea crizei economice mondiale.

fantezii fierbinti femei goale

Deci daca avem femei goale ele fac bine la economie?

Interesant! In loc sa ne gandim la idei de nisa, pentru ca asa cum va spuneam si alta data, CRIZA, NU E DECAT O ALTFEL DE OPORTUNITATE, noua ne arde de babardeala!

Articolul respectiv e despre Larry Flint, deci vorbeste de „indulcirea crizei la barbati”, ca noi ne cam refugiem in SEX, atunci cand simtim ca suntem la capatul puterilor. Sigur, ideea in sine e o prostie, pentru ca de fapt sexul nu te va ridica, ci te va afunda mai mult catre fundul sacului. Dar probabil avem placerea de a sta mereu „la acea extrema”.

Insa la femei nu cred ca merge asta, pentru ca ele cand sunt deprimate, e clar ca nu au chef de sex (sigur exista si exceptii, insa nu de alea vorbim acum). Pai si pe ele cum sa le facem sa treaca mai usor de criza? Aveti voi vreo idee?

P.S. LATER EDIT la final! Si totusi nu aud nici un fel de solutii! Sai si voi credeti ca femei goale sunt o solutie? Un coleg de servici, zice ca baba asta de Pamela Andreson, cica ar putea sa spulbere CRIZA, chiar si la „anisorii ei” tarzii, cu corpul asta mistoc!

Andrei… care crede in solutia femei goale
KIP IN TACI

5 comentarii publicate

 1. da, sa nu mai facem atata caz de aceasta criza pt ca ea nu exista. Se numeste practic regularizare, revenire la normal… doar nu s-a micsorat populatia lumii intr-o secunda si nu mai este nevoie de aceeasi cantitate de produse pentru consum… sa fim seriosi!

 2. asa e, criza e regularizare. te reguleaza cand te astepti mai putin
  Marele Han’s last blog post..E criza financiara sau sexuala?

 3. @Fanel – interesanta ideea ta, insa e cam trasa de par sa zicem ca din cauza ca sunt sau erau frustrati sexual au gresit si s-a intamplat CRIZA! Cam OZN-istic scenariul asta totusi. Nu crezi?
  @Yo – asta am zis si eu, da’ cum nu mai am chef sa ma cert cu lumea am facut si eu un pact si am zis ca ei: DA DOM’LE, E CRIZA! 😀
  @Alexe Poldi – magaria e ca aici nu trebuie „ridicat” ceva, ci trebuie construit. Iar sexul nu prea e un bun”constructor”!
  @Marele Han – Macar daca te-ar regula „protejat”, insa lui ii cam place „NE”! Asa ca io zic sa avem grija, ca tanti „criza” e cam plina de „boale”! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*