fantezii fierbinti femei goale
femei goale

Femei goale, arhitecti si case mistoace!!!

Sal’tare
Ia ascultati lume buna si nebuna. Am printre zanaticii mei de pretenari, pe unii arhitecti. Si unii din astia mai sunt si obsedati de sex. Asa ca atunci cand fac proiectul unei case ii auzi comparand-o cu o femeie. Si ca sa nu va aburesc dau citat din discutia lor (cu ceva adaugiri in paranteze de la mine)

 • „ASTEIA II FAC O FUNDATIE TARE DE TOT DAR MICA, CA PANTOFII LU’ ALEXA DE LA 2, BUNACIUNEA AIA DUPA CARE SE UITA TOT BLOCUL!”
 • „MDA SI LIVINGUL MARE, LA FEL CA SPATIUL DINTRE PICIOARELE EI!”
  „DACA AR FI DUPA MINE, AS PUNE CASA INTR-O PARTE, CU „PICIOARELE DESFACUTE”, INSA CLIENTUL CICA O VREA TOTUSI IN PICIOARE!”
  (Si hahaielile nu se mai opresc vreo 5 minute)
 • „OKI, OKI, HAI CA AM AJUNS LA MEZANIN, VREAU SA FIE ROTUND SI BOMBAT, CA DOAR ASA ARE SI EA FUNDULETZUL!”
 • „DU-TE BA DE AICI CA VORBESTI PROSTII! MIHAELA DE LA 4 E MAI TARE! IO ZIC SA LUAM „MEZANINUL” EI!”

Si replicile continua mult asa. Insa peste tot mistoul de rigoare un lucru il stiu sigur. Arhitectii sunt un pic cam nebuni, dar altfel nu pot crea modelele pentru lumea asta la care acul vitezometrului nu mai scade deloc catre vitezele inferioare.
E o goana permanenta si a lor, de adaptare la dorintele clientilor. Si dau un exemplu simplu. Am un prieten a carui matusa nu se ocupa decat de proiectarea de scari interioare. Si vreau sa va spun ca traieste bine din chestia asta, pentru ca gama de modele e atat de mare si solutiile constructive au mereu nevoie de retusuri. De multe ori chiar nu prea fac fata comenzilor venite.
Si daca tot am vorbit de arhitecti o sa va las pe un dom’ profesor la arhitectura sa va cante si incante:

Andrei… 😉
KIP IN TACI

3 comentarii publicate

 1. @Yo – asta chiar ar fi tare! Il asteptam pe nea arhitectul ala! 😉
  @Forexant – nu nenica, ca am fost bine organizati si sunt toate gata! Insa „tema” mi-a adus-o in minte o bere bauta acu vreo 3 zile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*