Feed Reader, RSS si alte din astea… lectie deschisa !

Sal’tare
Acest post se adreseaza, celor care nu stiu nimic despre Feed Reader si RSS-uri si celor care stiu ami multe ca mine si imi pot spune.
Unii dintre voi m-ati intrebat adesea ce vrea sa insemna expresia:
BA DIMINEATA CAND M-AM TREZIT AVEAM „READER-ul” PLIN.
Programelul se numeste Feed Reader si este un fel Outlook pentru noutatile care apar pe anumite situri. E adevarat ca cel mai des (spun unii) e folosit pentru bloguri, pentru ca acestea au continutul foarte dinamic. Dar la fel de bine eu il folosesc si pentru situri ca Trilulilu, Gigel.Org, Neogen, RoClimbing.Net sau Dor de duca.
Programelul e simplu. Il poti descarca de aici, il instalezi, adaugi cu NEW paginile preferate si vezi in timp real, noutatile de pe acestea.
Pentru a primi instiintare de noi posturi de pe blogul meu e de ajuns sa scrieti adresa blogului: http://artistu.voce.ro.
Daca va intereseaza si comentariile de la posturi, puteti crea inca o inregistrare in READER, avand ca adresa http://artistu.voce.ro/comments/feed.
Cam atat. In speranta ca v-am luminat pe cel putin aia trei care m-ati intrebat, io va multumesc ca m-ati suportat si va urez BAFTA la lucru cu programelul.

Andrei… 😉
KIP IN TACI

8 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*