Fata BATRANA, cu AVERE, dar fara NOROC a TEATRULUI!

Sal’tare
Acum doua zile am avut ceva treaba prin oras si am ajuns in nebunia de trafic de pe Calea Victoriei (zona Palatului Telefoanelor). Si logic, am putut admira Novotel-ul, Palatul Telefoanelor si (SURPRIZAAA!) Teatrul Constantin Tanase RENOVAT. Va dati seama ca eu nu am mai trecut pe aici de mult, ca mi-a spus un coleg dupa aceea ca e terminat de vreo luna si ceva. Ei bine si trecerea pe langa el mi-a adus aminte cum a inceput „prietenia” mea cu REVISTA. Aveam cred ca vreo 5 sau 6 ani, cand am auzit prima oara de TEATRU. i mei plecau si malasau pe mine acasa cu unchii mei.
La intrebarea mea
DA PE MINE DE CE NU MA LUATI?
Raspunsul lui tata a fost simplu si taios:
SUNT FEMEI DEZBRACATE!
Logic, mintea mea de copil a inceput sa caute SOLUTII. Si dupa vreo 2 zile de „chinuri” am gasit solutia. Asa ca dupa aceste 2 zie de gandire, i-am bagat pe ai mei in sedinta cu solutia salvatoare:
TATI, DATA VIITOARE CAND VA MAI DUCETI LA TEATRU, VREAU SA MERG SI EU! (Sigur ca lui tata ii statea pe buze raspunsul cu gagile goale! Insa i-am „facut” rapid ridicand autoritar mana si spunand) DA TATI STIU CA SUNT FEMEI GOALE ACOLO, DAR CAND APAR, IMI ZICI TU SI IMI PUN MANA LA OCHI!
Modul in care am condus eu discutia si solutia FUNNY pe care o enuntasem i-a facut pe amandoi sa rada. Asa ca m-au luat in brate, m-au pupat si mi-au promis ca ma vor lua. Ma simteam tare mandru de mine. Si iata prima oara cand ajung aici. Mi se parea imens (teatrul de revista era atunci vis-a-vis de Casa Vernescu pe Victoriei intersectie cu Dacia unde caum este Casino Wett Punkt, parca). Era total diferit fata de Ion Creanga, singurul teatru pe care il stiam eu la acea vreme.
La aparitia „fetelor goale” (sigur „goale” spus cam mult, ca erau in costume de baie, paiete si alte acareturi) recunosc ca am pus mana la ochi, dar trageam cu ochiu’ printre degete. A fost primul episod „SEXY” vazut si pe care mi-l amintesc. Ce imi mai amintesc sunt evident Arsinel si Stela si pe nemuritorul Puiu Calinescu. Apropo de el, hai sa va dau si o portie cu el si cu Marius Pepino

De atunci pana pe la 12 ani am tot mers la REVISTA. Era placut sa „te razi” si sa ii vezi in realitate pe cei pe care ii vedeam doar la revelioane sau la „zile mari”. Atunci i-am vazut si pe Alexandru Lulescu si Nicu Constantin. Imi aduc aminte ca la glumele lor radea lumea de se tinea cu mainile de burta. Barbatii veniti la costume si cravate, scapau de cravate si sifonau bine de tot costumele. Iar la femei se stricau coafuri la greu de la atata ras. Uite aici o „portie” dar acre probabil nu va parea deloc „ucigatoare” din punct de vedere umoristic, pentru ca sunt de acum 20 de ani si pentru ca explozia mediatica ne-a facut sa „uitam” un pic sa mai radem sau sa mai gustam glumele.

Tot aici pe undeva prin anii 90-91 l-am descoperit pe Doru Octavian Dumitru. Si nu acest DOD de astazi, care pare un dinozaur ce nu intelege ca se ala intr-o alta era, ci acel DOD pe cae il ascultam nebuneste de pe casete. Acel DOD care se vindea la toate tarabele si ale carei glume le auzeai spuse de la linia de productie unde statea strungarii, pana la „petrecerile de rang inalt”. Iar ultima intalnire cu revista de atunci a fost intr-un spectacol maraton de 6 ore cu toata Revista, cu o gramada de cantareti in voga de atunci si cu o parte din cei de al Cenaclul Flacara pe stadionul Giulesti.

De atunci si pana acum totusi parca REVISTA parca n-a evoluat. Si o spun in primul rand din punct de vedere „impanarii” lui cu tipicuri noi de prezentare sau promovare. Sigur ca domnul Alexandru Arsinel merita toate laudele pentru acest site de prezentare, care nu e el WEB 2.0, dar care exista si care rezinta destul de bine, ce se intampla acolo, insa cred ca REVISTA ar trebui sa incerce sa se target-eze si pe alte categoria de varsta 20-35, sa incerce noile tehnici de promovare ON-LINE si OFF-LINE si mai ales sa scape de „izul” de vechi. Sunt curios daca sala RENOVATA si inaugurata in 20 septembrie din Calea Victoriei nu cumva a facut deja „pasul” spre viitor?
Andrei
KIP IN TACI

4 comentarii publicate

  1. Ba da! Sa o ignoram si sa ne tratam cu medicamentele clasice! DE CE ZIC ASTA? Pentru ca eu sun t unul din cei care cred EPIDEMIA nu e decat un alt mod de a face unii niste AFACERI! 😉

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. pligg.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*