social media

Facebook, Vanzari, Castiguri si alte balarii!

Sal’tare
Aud, vad si citesc zilnic expresiile

CUM SA AI SUCCES, CUM SA VINZI… PE BLOG / FACEBOOK / TWITTER s.a.m.d.

Fratilor oare nu intelegeti ca nu exista RETETE SECRETE? Nu spun ca detalii precum cele spuse de Alex Negrea, nu sunt importante, insa fara pasiunea voastra pentru a comunica continuu detalii despre produsul sau serviciul pe care il oferiti, nu exista succes. Plus ca prostia aceea MLM-istica pw care o propovaduiesc unii spalatori de creiere, de genul:

MUNCESTI ACUM, CREEZI O RETEA SI VEI TRAI DIN CE ITI ADUCE EA!

sunt rahat bun de mancat cu lopata. Si asta nu o spun eu, ci oameni cu experienta in vanzari precum Ionut sau Costin.

DE CE NU E ADEVARATA AFIRMATIA DE MAI SUS?

Pentru ca RETEAUA e formata din oameni si oamenii sunt ispititi, ca si tine de CONFORT, mai exact de LENE. Asa ca o retea de oameni (care te citesc, care iti sunt subordonati sau care vand pentru tine) functioneaza eficient si aduc „plus valoare”, DOAR DACA:
– Sunt continuu monitorizati
– Sunt continuu impulsionati si motivati
– Si (MAI ALES) Sunt continuu informati / conectati la resursele de care au nevoie pentru a oferi un produs final de calitate.
Acum astept parerile voastre si eventualele contraargumente la toata nebunia de mai sus!
P.S. Si nu sunt singurul care crede acest lucru. Tot la fel cred si altii – Durbaca Ionut LucianMihai Bivol
Andrei
KIP IN TACI

9 comentarii publicate

 1. sa nu mai zic ca de multe ori in staptele acestor titluri: „cum sa vinzi”, „cum sa dregi”, „cum sa faci”…se afla niste texte care numai cum „sa…” nu te invata. in plus, asta e o strategie de marketing, care nu se arunca asa pe net, ca toata lumea sa vanda. nimeni nu te invata asta, pentru ca nu e nimeni interesat de afacerea ta, decat tu. :) asa ca vei vinde, vei face, vei drege etc daca ai cap, spirit, simti meseria pe care o faci, ai relatii, investesti bani….etc etc si ceva noroc :)

 2. Pe baza pozei de la finalul textului tau m-am ridicat si am plecat dintr-o prezentare dina sta de mlm de succces.. Spicarul invatase textu’ pe de rost si incerca sa-l turuie. In textul lui de inceput spune ca daca avem intrebari sa ne deranjam sa-l deranjam. Deh asa era textu’ in engleza, ca englezu’ si americanu’ stiu sa respecte reteaua…romanu n-are habar de spicarie da e mare spicar :)) ) …l-am intrerupt pe om si-l intrebam daca are termenii la el, daca poate sa ii defineasca. S-o otarat pe mine si m-o facut impertinent fara sa raspunda la intrebari. M-am ridicat si am plecat, era saracu’ in priza pe pilot automat. Am lasat in urma peretii inca mirosind a lavabil in fuga de a fura ochiul celui venit si poporul care venise chitit sa inghita minciuna cu care se hraneau singurei….baniiii baniiii baniiii!!!! ….cam asa e si cu online-ul si mirajul social media.

 3. Cursurile si cartile astea care incep cu „cum sa…” sunt fix un produs in sine care aduce bani. Un biznis exploatat de unii destepti. Baietii au mirosit o nevoie in piata si s-au apucat sa o exploateze. Cam ca atunci cind descoperi un zacamint de petrol sau aur, ai nevoie si de ceva miros. Deci sunt unii, multi, care vor sa cistige bani/faima etc. Si ei cred ca e o reteta ca in cartea de bucate pentru asta. Boon, pai daca ei cred asta, de ce sa nu ne-apucam noi de facut retete?! Le zicem cum sa… Si ei poate cistiga bani sau nu. Dar noi sigur vom cistiga din dorinta lor de a cistiga.

 4. @carolina – intr-un cuvant, trebuie sa ai un plan de afaceri realist si bine ancorat in realitatile vietii. Mersi pentru completare!
  @fanel – Imi pare rau sa aud asta, insa viata e cruda cu naivii. Pacat ca in fiecare zi apare unul nou.
  @buculesei – dar nici nu va aparea niciodata, daca ai pornit-o pe calea gresita. Deci nu doar rabdarea este importanta, ci si DRUMUL… pentru ca cel gresit te duce in balarii.
  @saturnianul – nu am nici o problema cu cei care le fac. E clar ca au simtit o oportuitate si au exploatat-o. E normal si firesc. Pe mine ma deranjeaza cei care nu se informeaza si care nu vad metode vechi de pacalit, de acum 10 – 15 ani, care nu au dat rezultate, dar pe care inca unii „le musca” din plin!

 5. Cine sunt Ionut si Costin de-si dau cu parerea despre MLM si network marketing? Ce milionari ai lumii sunt? Ce rezultate au ei?
  Zig Ziglar, Warren Buffet, Robert Kiyosaki, John Paul Getty etc vorbesc de bine aceasta industrie.
  Daca ar fi sa ma intalnesc cu un multimiliardar gen Bill Gates si cu Ionut sau Costin, cei din urma sustinand ca network marketing e teapa, e de rahat si multe altele, iar Bill Gates spune asa „Daca ar fi sa imi aleg cariera de la inceput as alege network marketing”. Pe cine crezi ca ascult?

 6. Ionut si Costin au mai mult succes decat Bill Gates, Zig Ziglar, Robert Kiyosaki, Warren Buffet si multi altii.
  Nici macar nu ma chinui sa-i cunosc si sa le urmez sfaturile celor doi.

 7. Daca ar fi sa urmez logica ta, ar insemna ca nici pe Victor Kapra, Felix Tatar sau Marta Usurelu, nu ar trebui sa ma chinui sa ii ascult sau sa-i citesc, ca nu sunt comparabili cu cei trei.
  Insa vezi tu viata nu e bicolora sau monocolora si conteaza mult nunatele pe care ti le pot oferi unii care nu sunt „varfuri”, dar care pot fi „motive inspirationale”! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*