Facebook, Twitter & Other Stuff!

Sal’tare
Cand a aparut nebunia „ciripelii” pe Twitter ma plangeam ca cele 140 de caractere imi rup total orice idee, pentru ca nu poti crea o frazare completa in atat de putine cuvinte. Insa cu timpul m-am obisnuit si cu „stilul telegrafic” si chiar spuneam la un moment dat, ca daca te chinui, in aceste 140 de caractere oferi doar „esenta tare de idei”. Si totusi regretul a ramas! Pana cand? Pai pana cand am descoperit FACEBOOK. Cu toate aceste optiuni – LIKE, SHARE, TAG-uri pe poze, comentarii la tot ce pui (indiferent ca vorbim de textele scurte, notele lungi sau poze), am zis ca ceva mai bun nu se putea face. SUPEEERB! Sigur ca placerea pentru toate aceste optiuni nu am descoperit-o doar eu. Asa ca in scurt timp „zgomotul” de aici a crescut si unii chiar spuneau:
FACEBOOK E NOUL TWITTER!
Poate ca e, nu zic nu! Pentru ca FACEBOOK-ul a venit ca o platforma pentru toata lumea, nu doar pentru cei care au o mica legatura cu lumea on-line. Insa din cauza faptului ca e altfel organizat si sunt altele optiunile de urmarire ale locurilor unde ai scris indiferent ca ai facut un comentariu sau ca ai postat ceva, il face o unealta eficienta de care inca sunt indragostit.
La voi cum e cu dragostea asta?
Andrei
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

  1. Eu nu am fost ever topit dupa situri populare
    Le vad ca locuri unde dai peste toti prostii
    Plus utilitatea facebookului tinde spre -10 nu spre 0 ….

  2. Nu am zis nimic de site-uri populare. E adevarat ca dai peste tot felul de oameni, insa daca stii sa vezi partile importante sunt chiar interesante!
    Facebook-ul crede-ma ca e util. Si nu o spun eu, ci oameni cu muuulta experienta in promovare de produse sau servicii! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*