… sunt pentru EI, nu pentru NOI!

Sal’tare … sau ca subtitlu’ am putea pune

ORGANIZAREA UNUI EVENIMENT

Dupa cum bine spun si in titlu, fie ca a fost vorba de petrecerea firmei sau de petrecere la mine acasa sau de nunta sau de botezul lu’ bebitza, intotdeauna targetul meu sau al nostru (atunci cand am lucrat cu mandra-mea)

INVITATII tre’ sa se simta bine, EI sunt cei mai importanti, desi petrecerea se zice ca este a noastra!

Si treaba s-ar parea ca tine. De ce zic asta? Pentru ca de fiecare data ne-am bucurat de succes. Sigur ca ar mai fi cateva chestii de care tre’ sa tinem seama:

  • Stiu ca unii oameni ti vor spune ca te grabesti, insa orice evemiment care include 40-50 de invitati trebuie gandit si trebuie sa te ocupi de el cu cel putin 3 luni inainte, daca vrei sa iasa BINE DE TOT!
  • Desi poate nu iti face placere, sa fii timp de 6 ore in priza si poate nu ai puterea sa zambesti tot timpul, infige niste ace in zambetul pe care l-ai afisat la inceput, pentru ca zambetul ala va fi indus si invitatilor!
  • Daca tot esti PIONUL principal in acel eveniment, cauta 2-3 consilieri care care sa aibe grija de celelalte aspecte, pentru ca nu poti avea vedere periferica 360 de grade
  • Desi poate parea penal sa pui pe o lista si adusul paharelor sau de „cumparat servetele” sau „umflu baloanele” sau „sun pe cutare”, credeti-ma ca lista e sfanta si ca o sa imi multumiti, pentru ca atunci la MOMENTUL CULMINANT lista cu TO DO-uri facuta mental, nu mai „functioneste”
  • Daca v-ati gandit sa aduceti vreun entertainer sau un DJ, ar fi bine sa puneti „foarte raul” inainte si sa fiti extrem de exigent. Pentru ca daca aveti norocul sa dati peste unul bun, conditiile vostre nu i se vor parea stricte, insa daca dati peste vreo panarama lenesa de om, va fi bine sa il tineti in priza si din scurt, ca sa nu o ia pe aratura
  • Si nu il ultimul rand urmariti ideea veche RARU’ UMPLE CARU’, DESU’ UMPLE FESU! Adica? Adica nu va zgarciti la elementele importante ele unui eveniment. Nu taiati din lucrurile care ii fac e oameni sa se simta bine, doar pentru ca e un pic cam mult peste „bugetul alocat”. E posibil ca la final (daca vorbim de nunti sau botezuri) sau de evenimente de afaceri, sa ramaneti cu un pic de gaura in buget sau cu doar 1000 de RON. Insa relatioanarea frumoasa pe care ati avut-o cu oamenii respectivi va deschid usi la care nu sperati. Uite la una din petrecerile de revelion de acum vreo 5 ani, cineva cunoscut si-a gasit de munca intr-o banca, cu un salariu super fain. Eu la nunta am primit oferta de a ma ocupa de promovare unei firme de fier forjat. Nu va spun ca dupa toate evenimentele facute am ramas mereu cu cel putin un om in plus cu care comuic pe mail sau pe terlefon si la care pot apela. Deci CALITATEA conteza pe termen lung

Cam atat. Sper sa mai adaugati si voi idei din experienta si sper sa creionam un ghid interesant pentru cei care nu au inca experienta necesara!

Andrei
KIP IN TACI

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Tweets that mention EVENIMENTELE sunt pentru EI, nu pentru NOI! | Parerile Artistului in Blogosfera -- Topsy.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*