Eu, tu si copilul / copiii

Sal’tare. Parinti fiind si cautand informatii despe cum sa ne facem viata mai frumoasa auzim des acest sfat:

Petreceti timp de calitate cu copiii, dar nu uitati nici de timpul vostru „de cuplu”. Relaxarea, care sa includa combinat si momente „tet-a-tet”, dar si momente „gramada cere varf”, sunt cheia unei dezvoltari psihice armonioase ale acestui personaj viu numit FAMILIA Pai si unde o putem face?

– In primul rand acasa (bifat)
– Apoi in parc (bifat si asta, ca doar e langa noi)
– Dar ne-am cam plictisit si de una si de cealalta. Asa ca alegem sa rupem monotonia cu „o iesire in oras”.

Da’, dar nu mai am chef sa caut ca nebunul un local child-fiendly. Vreau sa deschid o harta, sa ma uit pe ea sa dau un click si sa imi aleg zona unde am chef sa ma duc. Ei bine, pentru ca am fost cuminte, uite ca Zana Buna de la Blu Party mi-a indeplinit dorinta si cineva a facut o astfel de harta, asa cum o vedeti prezentat mai jos. Nu are foarte multe, pentru ca ei nu le adauga, pana nu trec pe acolo sa le vada si in unele cazuri chiar sa le incerce.

Stiu, veti spune ca sunt putine. Ei bine daca tot ati vazut acest lucru, stati 5 minute si ganditi-va la un local prietenos cu copiii la care ati fost in ultimul timp, vedeti daca apare la ei pe harta si daca nu apare lasati-le celor de la BluParty un mesaj cu impresiile vostre si probabil in cel mai scurt timp va aparea. De ajutat nu ii ajutati neparat pe ei in a face aceasta lista, ci ne ajutam pe noi parintii care ne dorim locuri de joaca pentru copii si locuri de relaxare pentru noi, cat mai calitative. Toate cele bune si sa aveti parte de relaxare si zambete multe.

Andrei
KIP IN TACI

Sursa imaginii – Adelle.Ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*