online blogosfera

Eu scriu, Tu scrii, Ei/Ele scriu… ;)

Sal’tare
Uite ca azi fostu meu coleg de liceu, Catalin, actualmente coleg de blogosfera mi-a servit un TAG. Asa ca imi zic sa nu las omu’ cu ochii in soare:
1. Ce bloguri citesti ? Cam tot ce am in BlogRoll si in FEED-READER, de minim 2 ori pe saptamana !
2. Care e numele tau adevarat? Andrei asa cum si semnez la finalul articolelor.
3. Mai ai alte bloguri? Care? Da… pe ala vechiu
http://artistu.blogspot.com
4. Ce-ai vrea sa vezi pe netul romanesc? Mai multa calitate si mai multa implicare !
5. Ce parere ai despre lepse? Imi plac atat timp cat trateaza subiecte misto !
6. Numeste 3 bloguri “stralucite” si 3 bloguri “idioate”. Stralucite: zoso (pt info), arhi (pentru pamflet) si andrei rosca (pentru o gandire realista) Idioate: sunt, nu zic nu, doar ca e o chestie de perioada. Azi sunt unele, maine altele si nu ma chef sa scuip, iar maine sau poimaine sa imi para rau !
7. sare/zahar ? Amandoua, moderat …
8. paine alba/paine neagra ? Si una si alta. Am pofte, ca gravidele… :))
9. Te incalzeste cu ceva faptul ca Basescu a facut nustiuce ? Da, ma incalzeste la posterior ! Si cu adevarat m-ar incalzi, daca ar disparea din viata politica !
Io n-o dau mai departe ca mi-e lene, dar daca ai citit atunci esti si tu lepsuit ! Spor la scris !!!
Andrei… 😉
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

  1. :))Mi-a placut chestia ca te-ar incalzi disparitia lu’ Base din viata politica. Poti fi sigur ca din clipa aia Romania ar deveni Germania Europei de Est. Frectie la picior de lemn, varule! Bunastarea (si nici proasta stare) unei tari nu e facuta de un om sau de citiva. Ci de aia multi!
    Stii melodia aia a lui Ada Milea, „Adio, plec eu din poporul meu”? La ora actuala cam de genul asta e miscarea, in ce ma priveste: ori pleaca ei (politicienii) din popor, eu plec eu din popor :))
    Iar cind merg pe strada si ma uit in jur am imaginea clara dintr-o alta melodia a Adei Milea, „Topoare la popoare”. Asculta-le ca un remeber:d

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*