Estetică dentară: Cum scăpăm de discromiile dentare

Studiile arată că un zâmbet sănătos și strălucitor contribuie la creșterea stimei de sine, asigurând totodată succes atât pe plan social, cât și profesional, indiferent de domeniu. Estetica dentara.
Albirea profesională din cabinetele dentare prin intermediul unei lămpi de albire dentară constituie una dintre cele mai inovatoare tehnologii specifice ariei stomatologice.

Cum se realizează procedura cu lampa pentru albirea dinților

În primul rând, specialistul va consulta pacientul și va trata afecțiunile dentare existente – dacă este cazul. Mai apoi, se va stabili cu exactitate care este culoarea dinților pentru a compara în final rezultatele obținute.

Utilizând echipamente speciale – de exemplu, o pereche de ochelari speciali de protecție și un depărtător de obraz flexibil, stomatolog va realiza procedura propriu-zisă. Estetica dentara.

Mai apoi, va aplica o barieră gingivală între dinți și gingii, cu alte cuvinte, o substanță cu rol de protecție a gingiei. Ulterior, specialistul va acoperi suprafața fiecărui dinte cu un gel, iar lampa pentru albirea dinților va fi așezată aproape de gură și de substanța folosită pentru tratament. La final, medicul va verifica din nou culoarea dinților, iar atunci diferența de nuanțe va fi sesizabilă.

Cât durează un astfel de tratament și cui se adresează – Estetica dentara

Discromiile dentare care apar din cauza consumului de tutun, de alimente (fructe roșii) și de băuturi (exemplu cafea, ceai negru etc) pot afecta într-un mod negativ estetica dinților. Așadar, persoanele care au de suferit de pe urma acestor factori pot beneficia de această tehnologie pentru ca zâmbetul lor să-și recapete strălucirea de odinioară. Pacienții care au implanturi sau proteze dentare, nu pot apela la această procedură.

De obicei, tratamentele de albire dentară cu lampă efectuate în cabinetele stomatologice nu durează foarte mult. Astfel, în funcție de dispozitivele și de substanțele pe care specialistul le utilizează, procedeul poate dura între 30 minute și 60 minute.

Cât timp se păstrează efectul de albire profesională – Estetica dentara

Rezultatele obținute în urma tratamentul variază în funcție de natura petelor și de gradul lor de severitate. De asemenea, efectele de albire profesională pot dura în funcție de obiceiurile alimentare ale fiecărui pacient. În general, durata acestora se poate întinde până la doi ani.

Ce tratamente de albire recomandă specialiștii – Estetica dentara

Cu siguranță că albirea dentară nu constituie un proces nou, primul gel cu o astfel de acțiune asupra dinților a fost utilizat în anul 1884. În zilele noastre, producătorii optimizează în mod constant produsele, iar una dintre cele mai avansate tehnologii o prezintă albirea dentară cu lampă profesională.

Atunci când achiziționați un astfel de dispozitiv, ar fi bine să vă orientați către un produs sigur și eficient cu o capacitate ridicată de filtrare a razelor UV și a celor infraroșii.
Specialiștii recomandă sistemul de albire profesională Pola Office care oferă rezultate spectaculoase în aproximativ 30 minute. Acesta conține peroxid de hidrogen în proporție de 30%, este auto/fotopolimerizabil și poate fi achiziționat de la prețul de 455 lei. Kitul poate fi utilizat pentru trei pacienți și conține:

  • 6 x 2ml pola office gel;
  • 6 x 0,3g pola office pudră;
  • 3 x 1g barieră gingivală.

estetica dentara

Andrei
KIP IN TACI
Estetica dentara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*