Era o vreme cand… Cand ce?!?

Sal’tare
Da, era o vreme cand nu intelegem cum sa comunic si in care imi era frica de faptul ca poate modurile mele de a „transmite” sau de „a socializa”, nu sunt in concordantza cu modul celor din de a receptiona mesaje. Sau popular spus:
STATEAM CA PROASTU’N CASA, SPERAND SA VINA SA MA TRAGA DE MANECA UNU SI ALTU’, CA SA MA DISTREZ SI EU BINE! Insa la un moment dat mi s-a pus piticu’ din creier de’a latu’ si mi-am zis ca tre’ sa iau fraiele in mana si sa fac in asa fel incat sa ma servesc singur. A fost greu pana am inteles cu ce se mananca si pana mi s-a dezlegat limba. Si s-a intamplat! Doar ca luat de valul SOCIALIZARII, ritmul era prea rapid si proiectele in care ma bagasem prea multe. Si din cand in cand „cadeam lat”. Si parca nu ma puteam opri. Devenise SOCIALIZAREA un fel de drog. Imi placea sa fiu in centrul atentiei si sa ma simt important. Era, daca vreti, in aceasta goana nebuna si ceva adrenalina. Dupa vreo cativa ani si dupa aparitia unor responsabilitati in plus, OBOSEALA inerenta si ineficientza activitatilor si-a spus cuvantul si am inceput sa le mai raresc. Insa un fel de reflex al unei VIETI AGITATE, inca mi-a ramas si ma vad si acum cateodata plin de activitati si cu o agenda mai mult decat incarcata. Ma intreb si azi daca e bine, insa de fiecare data ma simt multumit daca bilantul da un pic peste ZERO. Si recunosc ca sunt genul care se multumeste in general cu putin, insa nu din acest motiv continui sa fac aceste lucruri, ci pentru ca mie mi se pare un castig, experientza acumulata pana la finalizarea tuturor acestor activitati.
Eee na, ca in ajun de Craciun ma apuca si pe mine dorul de bilantzuri, ca tot omul la ceas de sarbatoare! Apropo, la voi cum e cu balanta asta ACTIVITATI – REZULTATE? Trage mereu sper pozitiv? Sau mai da si negativ? De ce continuati sa fiti energici sau super energici?
Gata fug sa il astept pe Mosu’, insa nu ianite sa va urez Craciun fericit! Sa va aduca Mosul tot ce va doriti, sa zambiti mult si sa fiti sanatosi!
Andrei… 😉
KIP IN TACI

5 comentarii publicate

  1. Bă, pe mine încep să mă enerveze pingback-urile sau trackback-urile sau cum mama naibii s-or numi, care-ţi apar la comentarii. Cînd zic şi io să citesc comentarii de oameni, văd tot feluri de „papagali electronici” pligg, zigg, migg care te îngînă pe tine.
    Chiar e necesar sa apară astea pentru trafic? Nu se poate cumva ca ăia de te contorizează să o facă în continuare fără să se repete la tine ce zici tu?
    Altfel, Crăciun Fericit şi ţie să aveţi parte de iubire cu caru’ şi fericire cu căruţa. Sau orice alte recipiente vreţi voi :))
    Saturnianul’s last blog post..Lăsaţi-mă să fiu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*