online blogosfera

Era in ’42 cand ne-au atacat nemtii

Sal’tare. Asa m-am simtit zilele astea cand am vazut cu mare bucurie ca Alex Negrea l-a rectivat pe parte de vlogging pe Costin.

De ce zic REACTIVAT? Pai uite ca „mister” a fugit rapid pan’ la Comana si ne-a dat un nou episod (P.S. Am zis bine in titlu. Pana mi-am luat eu medicamentele de batranete Alex si Costin au zburat si pana’n Decathlon)

Si prezentarea dinozaurilor blogosferei continua. Adi Cristea (fost CRISTEALIZARI, pe vremea cand scoarta pamantului inca se racea) si-a tras ochelari (ma vedeti si pe mine prin comentarii, cu noile mele „biciclete”)

Bogdan Gavrila si-a adus aminte de Windows 95, diskete si Turbo Pascal (acum aveti rabdare vreo 5 minute sa termin cu plansul, ca mi-am adus si eu aminte de liceu, HC-uri, Doom, Turbo Pascal, Piata Veteranilor si Liceul Economic 5)

Gata hai ca m-am sters la ochi. Cu ce continuam?

Aaaa, era sa uit. Am facut putin misto de Magda Zander, cand am prins-o ca a dat LIKE la postarea mea cu „sex simbolul din Titanic”. „I-am dat le temelie gagicii” cu „texte” din anii ’90. A fost draguta si s-a prefacut impresionata.

Si cand sa dau PUBLISH ghici ce imi apare in fata? HOME.Ro. Presimt ca se lasa iar cu lacrimi. Aici am avut prima mea adresa de e-mail „ady32@go.ro

Gat eu renunt sa mai caut in „cutia cu vechituri”. Va mai las si pe voi. Poate aveti voi ceva „batrani sfatosi”, care mai povestesc pe vreun colt de internet.

Andrei
KIP IN TACI

Sursa imaginii – Gazeta de Sud

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*