incapatanare altruism

Energie pura… la superlativ !!!

Saltare
Astazi a fost una din sambetele acelea in care m-am oprit din lucru doar un pic la ora 12 sa halesc si dupa aceea din nou pe cai. Mutat cabluri, mufat antene, maturat holul, montat calculator, facut foc… ca doar stau la curte in frumoasa mahala a Giulestiului. Apropo de mahalaua Giulestiului. Am multi preteni care in uikend fug din Bucurestiul asta imbacsit la tara, sa se mai relaxeze. Ei bine astazi de Samabata Mortilor, in multe din comunele din apropierea Bucurestiului, multi oameni au uitat sa imparta pentru „cei dusi de aici”, insa la mine in mahala nu s-a uitat. Asa ca i-am primit cu placere pe cei care isi cinsteau mortzii cu impartzanie. DUMNEZEU SA II IERTE PE TOTI CEI DUSI SI SA LE IERTE LOR TOATE PACATELE !
Si dupa aceea, nu va faceti probleme, ca am trecut inapoi la ferestrau, la ciocan si dalta. Ei bine si toata ziua in minte mi-a stat un nenea cantaretzu’ care ar fi fost perfect sa cante de dimineata pana seara. Si cred ca s-ar fi potrivit perfect acestei zile si cu melodiile lui lente, dar si cu cele foarte „miscate”. De cine e vorba ?
Evident de nenea ELVIS (Preasley). El cred ca ar fi putut sa ma puna la munca dimineata cu JAILHOUSE ROCK si sa ma trimita la masa cu FEVER. Si totusi pentru voi in noaptea asta am altceva – Heartbreak Hotel (cica de prin 56)

P.S. LATER EDIT – Cica Unchained melody… e superba nu ma pot oprin sa o ascult din nou…

Noapte buna si mistoaca !
Andrei… 😉
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*