EFdeN… un vis al Mileniului 3. Acum in DUBAI!

Sal’tare
Intr-o lume in care pericolele „disparitiei” noastre ca rasa sunt din ce in ce mai multe, auzim tot timpul de idei salvatoare. Unele globale, altele locale, insa solutiile prcatice si aplicabile intarzie sa apara. Iar cand apar de cele mai multe nu sunt promovate si nici nu au sustinerea factorilor decidenti.
Insa in toata aceasta atmosfera de incertitudine, uite ca exista o echipa de oameni hotarati si incapatanati: EFdeN
Povestea lor a inceput in 2010 si pana acum au avut momente importante precum Solar Decathlon si Casa Prispa.
Dar sa nu mai vorbesc eu prea mult si sa il las pe Mihai Toader Pasti sa vorbeasca:

In vara ati putut vedea si casa care va fi ansamblata la Solar Decathlon 2018 luna viitoare:

Atat companiile cat si persoanele care vor sa se implice pot sa contibuie cu o donatie, dupa posibilitati. Pe site exista toate modalitatile / formele de implicare (foto).
– Companiile pot investi in viitor, pot sustine dezvoltarea de case sustenabile si in Romania, pot da unor tineri sansa de a demonstra ca in Romania ideile de bine nu raman doar idei, ci se transforma si in realitate.
– La nivel individual, orice donatie mica sustine prezenta echipei de studenti in Dubai, le asigura mijloacele de a concura cot la cot cu proiecte cu resurse mult mai mari
Si pentru ca PUTEREA EXEMPLULUI este cea mai buna, iata ca azi am facut si eu o donatie… mica (e adevarat!), dar putin cu putin se face mult:

IMPLICARE COMPANII
Companiile pot face donatii fie pentru a sponsoriza un membru al echipei care va fi in Dubai in competitie, fie pentru a sustine intregul proiect. Detalii sunt aici: https://efden.org/sustine-inovatia. Cei care vor sa ajunga mai repede la echipa EFdeN, pot lasa un mesaj privat si cineva va face legatura directa.
IMPLICARE PERSONALA
La nivel individual, orice donatie e binevenita. Nici o suma nu este prea mica. Se poate dona usor prin cont PayPal sau cu cardul (via PayPal). De aici se poate dona foarte usor: https://efden.org/sustine-inovatia
Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*