freelancer texte

Educatie si Robotica la Porti Deschise SEK Bucharest

Joi, 21 iulie 2022, SEK Bucharest International School își deschide porțile pentru o întâlnire specială despre Educatie si Robotica cu copiii pasionați de tehnologie.

De ce? Pentru a explora una dintre materiile pe
care programa SEK pune accentul în strategia sa de educație. Robotica este o materie care le permite elevilor să dezvolte abilități esențiale în creșterea lor.

Care sunt acestea? Rezolvarea de probleme, dezvoltarea creativității, gândirea logică, concepte de bază din matematică și știință, elemente de programare și lucru în echipă. Aceste abilitati ii pregătesc pe micuti, de la vârste fragede, pentru viitoarele oportunități de carieră ale copilului. În timpul desfășurării lecției de robotică părinții vor fi ghidați de directorul școlii, Alina Pele, prin ceea ce înseamnă filosofia SEK în educație, prin prisma experienței de 130 de ani în acest domeniu pe care grupul SEK Internațional îl deține.

Demonstratie de Educatie si robotica in cadrul evenimentului Porti Deschise la SEK Bucharest International School

Educatie si Robotica
Educatie si Robotica

Sek Bucharest International School este o școală privată de anvergură internațională, bazată pe educația trilingvă, care combină curricula națională cu cea spaniolă și internațională și oferă elevilor diplome recunoscute la nivel european. Școala se deschide în toamna anului 2022, cu grupele de grădinița (3-6 ani), clasa pregătitoare și clasele I-IV.

Înființată în 1892, școala internațională SEK este locul în care inovația pedagogică se întâlnește cu respectul pentru tradiție, pentru a oferi programe educaționale dinamice, care încep de la educația timpurie a copiilor. Si pot continua până la programele de doctorat din cadrul universităților SEK. Elevii școlilor SEK sunt susținuți în fiecare aspect al învățării prin filozofia pedagogică care stă în spatele programelor educaționale. Asta le permite lor să atingă standarde academice înalte, dar să dezvolte și valori profunde pentru viitor. Cum ar fi: toleranță, echilibru, spirit civic, conștiință de sine și dorință de dezvoltare, respect pentru societate și mediul înconjurător prin (Educatie si Robotica).

„Alegerea unei școli este o decizie importantă și una care va afecta viața copilului pe termen lung.

De aceea organizăm aceste zile ale Porților Deschise pentru ca atât părinții, cât mai ales copiii, să intre în contact cu atmosfera, cu spațiul, cu toate conceptele care stau în spatele a ceea ce dorim să construim împreună pentru următorii ani – noi standarde și oportunități de educație pentru copiii României. Pentru o educație de calitate eu a trebuit să părăsesc România, acum 20 de ani. Între timp acest oportunități de educație de elită sunt aici, acasă. ” – Alina Pele, directoare SEK Bucharest International School, Educatie si Robotica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*