ecologie reciclare

Educatie cu japca! sau Prostie la superlativ!

Sal’tare
Azi nu ma mai enervez. NIci nu mai fac spume la gura ca Vadim si nici nu ma mai dau cu „posterioru” de pamant strigand in gura mare: BLASFEMIEEE! Azi doar zambesc si va spun:
Uite frate ce le mai debiteaza mintea:

Recicleaza sau arzi in Iad!P.S. Ia sa vedem voi aveti idei mai nastrusnice ca ei? 😀
Andrei… 😉
KIP IN TACI

10 comentarii publicate

 1. =)) Nu fa ce zice popa, fa ce face popa daca ai cum!
  Sa vizitezi Vaticanul trebuie sa platesti in jur de 30 de euro(cca.)=>un venit extraordinar de mare. Sa nu mai vbesc de statui de aur si alte chestii chicioase care numai credinta nu transmit. Vaticanul nu polueaza dar se desfata cu bogatii greu de imaginat si ajuta de nu mai poate pe cei in nevoie! Mai bine Vaticanul sa taca?
  racutza’s last blog post..Love is in the air

 2. @Sly – ma bucur ca suntem de aceeasi parte a baricadei!
  @Racutza – daca am putea sa ii inchidem gura doar cu un „TACI” ar fi bine, insa oamenilor le-a crescut mult puterea si dupa cum bine spui tu, bogatia! 😉
  @Limpede – nu zic ca nu sunt corecte ideile spuse de ei, dar hai sa nu le facem „pacate”. Asta e prea de tot si coboara ideea de religie, o demitizeaza! 🙁

 3. Prea mult interes economic. Dincolo de distrugerea operei domnului toate acestea au alte substraturi. Cam des se vorbeste despre biserici pe profit.
  Ionut Puiu’s last blog post..ManeloGadget

 4. Eu propun mai marilor prelati sa se gandeasca la taxa pe viciu, nu ar fi distractiv, ai 3-4 vicii, domne platesti acolo si gata, scapi de focul iadului!
  papuravoda’s last blog post..Love Client Number 9

 5. @ionut – pentru ca s-au cam stricat mult de tot in ultimul timp. De aia! 🙁
  @Candid – interesanta ideea ta, insa cred ca nu ar folosi decat la imbogatirea si mai mult a inaltilor prelati. Bravos pt noul blog! 😉
  @Radu – acum nu cred ca mai crede nimeni chestia asta! Omul a „luat-o” rau in jos. Parerea mea! 😉

 6. Undeva in josul paginii despre nebuniile Vaticanului scrie despre o emisiune facuta in Romania pe canalul Travel Chanel, la emisiunea No RESRVATION. A citit cineva acest articol sau a vazut cineva aceasta emisiune? Eu nu am vazut emisiunea, dar m-a ingrijorat putin ce se scria despre prezentarea Roamniei in aceasta emisiune. Printre aletele cred ca ‘starinii”ar face orice sa aibe niste reportaje „bomba’. Opinia mea este ca au terminat sau s-a consumat fenomenul copiilor strazii si al caminelor unde ei sunt inuman tratati si hai sa faca altceva si anume denigrarea personalitatii tarii romanesti.
  Am calatorit in aceasta Roamanie si pot sa spun ca restaurantele goale nu prea exista (cele bune nu buticul de la colt– chiar si acela este plin pana la urma de stim noi cine–), ospatari sa refuze clienti nu prea exista- trebuie sa fi redus mintal sa nu accepti bacsisul!!!, Bran-Dracula a fost inventat de AMERICANI si nu de romani, noi am acceptat ca o sursa de venit aceasta anecdota- dupa cum bine stim toate filmele au fost facute de catre americani cu numele romanesti de Dracula, Vlad Tepes, Bran… si nu de catre noi…
  Iar lista ar putea continua la nesfarsit…
  Neospitalitatea romanilor se reflecta si in mine atunci cand este vorba de un strain cu camera de luat vederi… sa ma scuze , dar io i-as da un sut in fund…Poate daca am vedea sau auzi undeva ceva bun depre Romania de acesti neinvitati la noi in tara , poate da.. as fi mai ospitaliera cu ei ….dar peroada and pupai pe cel care te scuipa – a trecut de foaaaaarte mult timp!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*