E vremea cand ne pomenim eroii !

Sal’tare
* Va spun cat pot de sincer ca nu ma trage ata sa va scriu despre eroii revolutiei romane in aceste zile, in care ii comemoram pe eroii libertatii noastre, pentru ca mai aproape de trairile mele interioare mi se pare momentul 22 DECEMBRIE trait in Bucuresti. Insa uite ca Amar de zi nu ma lasa sa astept pana atunci. Am citit textul pana la final, fara sa mai pot face ceva. Te tine parca legat de calculator stilul sau de a spune lucrurilor pe nume. Si urmeaza sa scrie in fiecare zi cate un post legat de „evenimentul decembrist”. Asa ca fiti pe faza si daca tot v-am vorbit de el, uite ne spune aici, cine mai atinge subiectul.
* Noii golani au dat din nou drumul paginii dedicate eroilor – www.eroiinumor.ro
* Iar la Fanel pe blog de la 1 decembrie tot gasesc postari cu cantece dedicate revolutiei.
Daca mai aveti si voi „lince” lasati-le aci.
E BINE SA NE POMENIM EROII SI SA NU UITAM CA AZI DOAR DATORITA LOR PUTEM CUVANTA LIBERI !
Andrei… ­čśë
KIP IN TACI

3 comentarii publicate

  1. Am pus ┼či eu aceste dou─â degete care par din ce ├«n ce mai mult asemenea cu cele ridicate ca la ┼čcoal─â, o cerere de „b─âgat ├«n seam─â”, ┼či mai pu┼úin semnul victoriei. Este trist c─â cei care ne-au permis nou─â s─â ├«nvingem o nesim┼úire a unei camaril, au ajuns, din amintirea unor nume, un singur num─âr pomenit la comemor─âri de un altfel de camaril─â autointitulat─â democrat─â. ├Än 1989 nu a fost revolu┼úie pentru c─â dictatur─â nu a disp─ârut, doar s-a schimbat cu o dictatur─â mai permisiv─â. Cei ce au murit ├«n cei 18 ani scur┼či de la revolu┼úie s-au dus cu credin┼úa c─â via┼úa ├«n Rom├ónia a ├«nvins, numai timpul st─â ├«ntre rom├óni ┼či fericire. Noi cei ce am supravie┼úuit nu mai credem ├«ns─â prea tare ├«n astfel de sisteme propagandistice.

  2. Bibliotecare nu zic ca nu ai dreptate, pentru ca as minti. Dar cred ca solutia iesirii din situatia asta de „cacao”, tot noi o reprezentam, fie ca simplii votanti sau fie ca oameni inregimentati in organizatiile civice !
    ­čśë

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.


*