E si nunta asta tot un stres!

Sal’tare
Azi am reusit sa fac cu viitorea mea sotie acizitiile cele mai importante pentru nunta: Rochia, pantofii ei si a mei, voal si alte acareturi pentru ea. Insa parca dupa 7 ore de colindat prin magazine, imi e dor de vremea lu Ceasca, cand nu aveai prea multe optiuni si timpul de cumparaturi parac era mai mic. Azi daca te duci a cumparaturi ai sansa sa vii acasa fara vreun produs, ca vezi unu care iti place, dar te gandesti ca poate gasesti altceva mai frumos. Nu mai zic de optiunile existente pentru nunti. Parca ar fi optiunile pentru alegere unei masini.
Sigur ca demult imi ziceam:
„LASA FRATE, CA LA VREMEA CAND VA FI SA AM EU NUNTA, VOI FI DEJA BOGAT SI VOI PLATI TOT. SINGURUL LUCRU PE CARE IL VOI FACE VA FI SA MA IMBRAC GINERICA SI PE FATA MEA MIREASA SI SA MERGEM! Insa uite ca nu e chiar asa, ca la o nunta tu trebuie sa le algi pe toate. Nu mai zic de faptul ca trebuie sa tii cont si de ce invitati ai si de ce e place si lor. E si asta un fel de lectie de marketing. Tre sa incepi sa inveti dorintele „clientilor” pentru ca „produsul final” sa iasa competitiv pentru toate partile angrenate in procesul respectiv.
Sau poate tot ce am relatat eu mai sus face parte din „criza pre-maritala”? Se prea poate! La voi cum a fost sau cum e perioada asta ma dragilor si dragelor?
P.S. Nu puteam sa va las fara fond muzical… cu „mireasa”! 😀

Andrei… 😉
KIP IN TACI

4 comentarii publicate

 1. se pare ca sunt putini pe aici cei care s-au casatorit:)
  Yo inca sunt in devenire a fi mireasa.. as aca nu pot spune preamulte…

 2. Salut,
  Eu am fost mireasa 🙂 si cand m-am trezit in dimineata respectiva era un fel de acum ori niciodata desi mai aruncam timid o privire in urma :(( Dar nu e chiar asa de rau de fapt sentimentele sunt aceleasi iti iei in plus mai multa responsabilitate poate.Cand o sa terminati cu nunta o sa apara clasica intrebare „Hai si cand facei un copil, sa venim si la botez ? ”
  Una peste alta pentru mine a fost cea mai frumoasa noapte am dansat aproape non stop 🙂 ,iar can m-au furat m-au dus in barul unde ne-am cunoscut 🙂 a fost super.
  Ai grija sa ai multi prieteni ghidusi pe langa tine 🙂 fac tot farmecul 🙂
  Casa de piatra, multa sanatate si sa va iubiti, pana la sfarsit astea conteaza cel mai mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*