E mai bine cu ALIFIE

Sal’tare. Sambata dimineata, cand toata lumea normala, sta cu burta in sus in pat si incepe al doilea somn, adica pe la 7.30…8, ia uite cum artiostu da cu basca de pamant, infuleca ceva, baga o cafeluta tare si se urca sa schimbe acoperirea casei din carton in tabla.

A se nota ca Artistu’ habar nu avea cum si cat fusese pus cartonul ala, ca nu fusese pus de el. Ci de altii inainte acum vreo 10-15 ani. Asa ca incep DECARTONAREA. Increzator in mine desfac un stratat. Al doilea, al treilea… pana la al saselea. OHHHH GOD! Pe margine avea „la promotie” si tabla de aluminiu, ca sa se lipeasca pe perete, pentru a nu ploua. Dupa 6 ore de chin continuu recunosc cat pot de sincer, ca daca intra cineva in curte si se uita la noi, ne intreba simplu:

NU VA SUPARATI, PE ARTISTU SI FRA’SU I-ATI VAZUT?

Nu de alta, dar ori noi, ori tiganii dupa groapa de gunoi de la Giulesti Sarbi nu era nici o diferenta. Da’ hai ca am terminat. Am, tras linie si am adunat la final cam ce ni se imtamplase: eu doua degete taiate la burice, un cot si un picior zgariat. Frate-meu o taietura cat China deasupra nasului, alta zgarietura chiar deasupra sprancenei, un deget cu care a crezut ca poate opri flexu’ (noroc ca si-a dat seama ca nu e Superman la timp).

Si eu si el aveam de mers Duminica in cate o vizita. Va dati seama ca ne impacasem cu gandul, ca pe fiecare ne vor intreba cei la care mergem daca nu ne-am taiat cu tiganii pe stadion. Si totusi fiecare am ajuns asera la petrecerile programate si nu aratam astfel. Nu mai zic ca frate-meu are azi si o intrevedere profesionala si aproape ne-au trecut toate cele. CUM? Aceasta e minunea ALIFIA DE GALBENELE. Pentru asta v-am aburit atat pana acum cu povesti.

Andrei
KIP IN TACI

Sursa imaginii: Gradina Mea

3 comentarii publicate

  1. ha ha ha asta e advertorial cat ti-au dat aia de la fabrica de alifie de galbenele sa le faci reclama?…cat merge kila de reclama? :)))…nu faci si video? :)))cum te ungi tu cu alifie :))

  2. Nu am primit nimic. Insa daca le place poate ma platesc la BITTER-ul SUEDEZ. Si la ala sper sa ma platesca in baxuri, sa am si eu ce vinde sambata in talcioc la Valea Cascadelor! 😀

  3. P.S. Nu ma ung io ma! Acu incerc sa caut o gagica cu de toate (tzatze, cur, craci) sa o pun pe ea sa se unga! 😉

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Artistu zice… » Sfaturi de tatic “somnoros”! Jurnal de tatic ep. 15

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*