Duminca am chef de caterinca!

Sal’tare
Este duminica si am chef de caterinca muzicala. Afara inca este fe-martie si eu visez la primavara. Asa ca apuc un pick-up virtual si ma arunc in mrejele acului de pick-up sa alunec pe cercuri de vinil. Astazi aleg sa ma plimb cu Marin Sorescu in ritmuri de fanfara, urmand sa ma prind in zbor catre dragostea din poienita florilor si a pasarilor, iar catre final sa-i declar iubire Floarei cu Tudor Gheorghe.

Fanfara, de Marin Sorescu | Sezatoare virtuala pe reinvented.ro

Simpaticul colectiv au reinventat arta lui Marin Sorescu intr-un proiect inedit pe internetul romanesc. Ne-am prins in sezatoarea lor virtuala pentru a afla povestea fanfarei lui Marin Sorescu. Genialul oltean cu slova blanda si vorba hatra isi aduce aminte de povestile care se teseau la inmormantari cand el copil fiind radea de moarte in felul sau. Maria Balii taranca din Bulzesti, Florea si fanfara frumos gatita te poarta in povestile cu moroi din neamul oltenesc.

Tudor Gheorghe – Foaie verde deditel

Dragostea populara este descrisa in ritmul naturii. O culegere din folclor despre sentimentele flacaului pentru mandra sa. Versurile sunt ganduri ale flacaului cu inima batand la imaginea mandrutei.

Tudor Gheorghe – M-as iubi cu tine, Floare

Ca tot a trecut Craciunul si Revelionul, ne pregatim de 1-8 martie, Tudor Gheorghe ne poarta mintea si inima in Saptamana Mare a Pastelui. Iubirea interzisa a tanarului petnru Floarea lui. Educatia taraneasca de respect pentru Postul Pastelui interfereaza cu inima tinereasca in plina primavara in desfasurare. Un zbucium si o lupta intre inima si minte. Cu mintea patrunzi odoarele credintei, dar cu inima si ochii pacatuiesti pe altarul tineretii tale. Un razboi al inimii prin care am trecut toti.

Andreiā€¦ šŸ˜‰
KIP IN TACI

4 comentarii publicate

  1. Pot fi educate la cei care au ceva in cap si accepta astfel educatie.Ceilalti…raman cu aceeasi caterinca ieftina care plictiseste pe toata luma.O saptamana usoara sa ai!
    Miky’s last blog post..Nu supara o femeie la volan,chiar daca greseste…:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*