Drama, fetelor frumoase!!!

Sal’tare
Totul incepe cu:
IA UITE CUM SE UITA TOTI BAIETII LA MINE!!!
Si cu siguranta incepi sa observi cum baietii se uita lung dupa fundul tau (si atunci bagi niste „mulate”, ca e frumos sa fi „vedeta”) sau vezi cum baietii se uita lung dupa „marul tau pufos din zona inghinala” si cum viseaza sa il dezmierde si sa il „posede”.Sigur ca varsta de 16, 17 sau 18 ani nu prea iti ofera destula intelepciune incat sa refusi statutul de mica VEDETA si nu te poate scapa de ispita de a te simti si a fi un mic STAR, in cercul de prieteni. Sigur ca daca esti inconjurat de oameni mai intelepti ca tine si daca comunicare e super buna cu ei e foarte posibiil sa treci fara sa „cazi in ispita”. Insa daca esti FROMOASA liceului, lasi usor (fara sa iti dai seama) vechii prieteni. Sau poate nu! Insa realitatea de langa noi, ne arata altceva. Si DUPA, ce urmmeaza? Pai dupa LICEU, sa zicem? Facultate… unde statutul tau de VDT nu mai e de actualitate. Acolo erai intr-adevar SUPERFRUMOASA liceului, insa aici ai concurenta mare, pentru ca unele din fete au descoperit FRUMUSETEA ARTIFICIALA (mult fard, coafuri noi, iar mulatele tale nu mai sunt cele mai „ispititoare” imbracamintzi). Si uite ca „artificialul” le face sa arate la fel de frumoase ca tine. De fapt un pic „prea”. Ele sunt niste DIAVOLITZE, iar baetzii nu sunt nici ei niste sfinti in cautare de sfinte. E de fapt varsta la care eu chiar cauta DIAVOLITELE! Iar tu crezi ca „FATA CUMINTE SI SUPERBA” e o reala reteta de succes. Insa uite ca nu e…
Ce urmeaza?
Din cate am reusit sa observ in „realitatea imediata”, o „casnicie confortabila si sigura”, in care se refugiaza, doar pentru a uita ca a fost odata DIVA si mai ales pentru a uita (desi isi dorea destul de tare), ca nu a devenit o DIAVOLITZA!
P.S.1. Se poate ca aceste „DOAMNE venerabile”, daca vor avea fete, sa fie cele care le vor educa in asa fel incat sa devina niste diavolitze? Posibil.. Insa e clar ca daca au ajuns sa faca asa ceva, e clar ca nu au inteles ca ideea de a fi frumoase nu reprezinta o reteta de succes, indiferent ca esti SFANTA sau DIAVOLITA!

Andrei… šŸ˜‰
KIP IN TACI

3 comentarii publicate

  1. Mereu aia cea mai cea era cel mai greu de ajuns la ea ! Ptiu cat am mai patimit si am mai asudat. Mare dreptate ai !
    Ai vorbit ca un om mare šŸ™‚

  2. Ce sa ii faci… Inspiratie duminicala! Si totusi intrebarile sunt:
    * Pt bajetzi: ASA-I CA VA PLAC SI VOUA”DIAVOLITELE”?
    * Pt fete: DESI NU-I BINE SA FII UNA, ASA-I CA VA PLACE SA FITI „DIAVOLITZE”? NU VA OFERA „ADRENALINA”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*