#draduta naste un alt proiect! Acum e timpul sa „tragem” mai tare!

Sal’tare
Campania pentru strangerea banilor pentru operatia lui Daniel Raduta s-a incheiat cu mare succes si cu aportul lui Dan Voiculescu. Dar uite ca intamplarile si „reactiile” si pozitive si negative au dus la cresterea unor idei tare frumoase – SCHIMBARI LEGISLATIVE si O CLINICA PENTRU TRATAREA LEUCEMIEI aici in ROMANIA!
DEci iata ca am fost gand la gand cu bucurie atunci cand scriam pe blogul lui Daniel astfel:

Am donat si eu 2 euro, dar sper ca dupa ce Daniel se va face bine, sa creeze un ONG sau o fundatie care sa lupte pentru infiintarea unei clinici de transplanturi aici in ROMANIA!

Si uite ca ZANELE care au avut grija de el au luat-o un pic inainte si deja „lucreaza” la acest proiect. Si cu siguranta asta nu poate decat sa ne bucure pe noi toti, pentru ca stim clar ca DOAR O FLOARE NU ADUCE PRIMAVARA! Asa ca hai sa cream „o sera de flori” sau „un camp”!
Si uite ca tot in directia asta si tot sub „eticheta” #draduta are loc Joi 25 Februarie 2010 in FIRE un concert FOLK!

Intre timp azi la ora 22 pe RADIO LYNX le puteti auzi pe Anca Bundaru si Oana Portase pe „subiect”!
In rest cred ca ar trebui sa stam cu ochii pe „zane” si sa le ajutam cu ce putem, pentru ca „actiunea” lor ne-a arata tuturor ca SE POATE!
Andrei
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

  1. Aha, deci asa stau lucrurile! Eu citisem la Voiculescu pe blog in prima faza ca „el va suporta restul banilor”. Dar bag seama ca de la acea scriere s-au mai intamplt lucruri de care eu nu am mai luat cunostinta! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*