Doua MUVIZuri care m-au dat pe spate, vazand TRAILERele!!!

Sal’tare
Aveam in DRAFT, de ceva timp acest post si nu prea aveam chef sa scriu. Insa dupa o scurta plimbare pe Filmic, CineBlog si Filme Bune, parca a inceput sa imi vina si mie cheful de a scrie „pe subiect”. Asa ca ii dau drumul…

Incep cu un film „usor” care poate fi vazut cu „bajetzii” la o bere si un lighean de floricele. De ce? Pentru ca nu am prea vazut fete care sa guste „geeks comedy”, pentru ca asta cam este. El se vrea a fi de fapt un pic de parodie, dupa Razboiul Stelelor, insa doar privind trailer-ul mi se pare ca ii reuseste ceva mai mult. Cum se numseste? Fan Boys si l-am gasit prezentat la Catalin!

    Uite si trailer-ul sau… ia sa vedem va atrage si pe voi la fel de tare?

Si al doilea e oleaca mai rasarit si mai serios. Un film cu SUPER EROI, ca tot vine vremea sarbatorilor si parca au alt efect asupra nostra acum. Tocmai de aceea ne place sa revedem Lord of the Rings sau Kingdom of Heaven acum. Cum se numeste? TWILIGHT si l-am gasit acu ceva timp, la Oaki pe blog. Sigur ca asa cum ne-am obisnuit, filmul nu se ridica la nivelul cartii scrise de Stephenie Meyer, dupa care au facut adaptarea. Si in consens cu parerea asta scria si Calina prin august. Asa ca eu ce sa zic, daca va surade ideea fugiti si cautati pe unde zicea ea ca se gaseste cartea. Daca insa nu va tenteaza ideea, uite si trailer-ul!

Gata cam atat! Tot ca asta ultimul, TWILIGHT, voi mai stiti ceva titluri? Ca au inceput in ultimul timp, sa imi cam placa!

Andrei… 😉
KIP IN TACI

3 comentarii publicate

  1. Primu’ intr-adevar e bun oentru bajeti… insa pe al dooilea chiar il astept! Si pare fata asta, dupa cum scrie, ca o ia usor, usor pe urmele lui Stephen KING! Sau vad eu distorsionat?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*