modern dad primii bani

Don Juan la 30 plus! Sau mai bine NU?

Sal’tare
Zilele trecute stateam de vorba cu niste vechi prieteni in curte si din una in alta, am ajuns sa ii barfim pe unii din prietenii nostri vechi pe care nu ii mai vazuseram de mult. Dintre ei, cel despre care am vorbit cel mai mult a fost unul din baietii de-o seama cu noi dar care anul trecut a divortat, dupa un mariaj de 3 ani. Si ne gandeam cu voce tare:
BA VOI VA DATI SEAMA CAT DE NASPA ESTE? SA TREBUIASCA SA REDEVII UN „TANAR” IN CAUTARE DE „CUCERIRI”!
Nu de alta, dar parca dupa 30 de ani iti dispare cheful de a mai avea „texte” si de a te plimba de mana pe sub ciresii infloriti sau de a spune versuri la ureche. Sigur de vina e si faptul ca serviciul, rutina si viata de familie te schimba. Ai alte prioritati si alta viziune asupra a tot ceea ce se intampla in jur. Parca nu mai poti fi adolescentul ala nebun care sa alerge dupa fuste sau adolescenta aia, careia ii apar fluturi in stomac la vederea vreunui „pretendent mascul Alfa”.
Ei bine, dupa o sticla de vin rosu si doua ore de discutii si mistouri, noi am concluzionat ca dragostea si indragostelile dincolo de 30 de ani, sunt la fel ca la adolescenta, doar ca fara partea naiva si inocenta de inceput. pentru ca cei doi stiu deja „scenariile acelea” si le se pare airea sa se mai pacalesca unul pe altul. Plus ca acum nu mai e loc de „as vrea / nu as vrea”. Maturitatea iti aduce in plus si un alt stil de a comunica aceste VREAU / NU VREAU. Sigur ca in opinia unora, s-ar putea traduce ca lipsa de romantism, insa asta este, anii aduc cu ei si o doza din ce in ce mai mare de pragmatism si nu prea ne putem impotrivi acestei tendinte naturale a lucrurilor!
Si totusi ce poate face ca relatia creata la 30+, sa fie placuta, romantica si vie? Pai micile surprize, care rup ritmul rutinei. Si nu tre’ sa fie maaari, ci doar multe si diverse!
Sau poate „vorbea vinul din noi”, vorba lui Bitza? :)))
Andrei
KIP IN TACI

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. bagamare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*