Doi la suta… un pic mai bine pentru noi toti!

Sal’tare
Daca in ultimele posturi am tot vorbit de „personaje” care fac lucruri marete pentru noi, azi am de gand sa va fac pe voi eroi. Si desi nu va vine a crede, puteti usor deveni eroi. Cum asa? Prin redirectionarea a doi la suta sin impozitul vostru pe salariu catre o organizatie non-guvernamentala. Probabil unii dintre voi stiati deja asta. Insa pentru cei care nu stiati si nici nu stiti de ce sa faceti totusi acest efort, va dau eu cateva motive.
In primul rand dezvolti si sustii ideea de ajutor si de actiune civica. Idee uiatata undeva pe un raft prafuit, datorita nepasarii societatii. Plus ca ajutorul civic dat unor organizatii care reusesc mai mult sau mai putin societatea, creaza schimbare in societatea de azi. Fiecare pas mic facut inainte, inseamna evolutie. Pasii mici creeaza premizele intamplarilor ce dau „pasii mari”.
Apoi daca v-ati hotarat sa faceti acest pas, nu dati acesti 2 la suta „primului venit”. Mai faceti un mic efort si cautati sa aflati care sunt organizatiile care ar merita aceste fonduri si care ar putea face un bine acestei societati. De ce zic sa nu dam oricui? Pentru ca exista si aici unii care si-au facut un scop din a atrai din furtul acestor „doi la suta” si din furtul altor fonduri. Asa ca atentie.
Despre ele propriu zis nu prea stiu ce sa va spun pentru ca nu mai sunt nici eu in tema. Insa in pagina de prezentare DOI LA SUTA cred ca puteti citi informatii interesante si complete.
Si daca tot v-am vorbit de ajutor, mi-ama adus aminte de o melodie faina care ar suna bine ca indemn pentru acesti „doi la suta” – Michael Jackson – Heal the world

Andrei… 😉
KIP IN TACI

4 comentarii publicate

  1. Am încercat într-o vreme şi eu să conving oamenii să dea ăştia 2% pentru o asociaţie. De interesaţi erau interesaţi, dar rezultatele au fost modeste. Oamenii nu-s prea doritori să trimită ceva la administraţia financiară, fie şi în interes civic.
    Changagriel’s last blog post..Fulgii de plop şi mestecenii

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Blogoree bligg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*