Dobrogea de Nord – Diamantul Turistic neslefuit al Romaniei – Jurnal de Romania

Sau LECTIA DE DRAGOSTE, LECTIA ACCEPTARII, LECTIA INTELEGERII si a SACRIFICIULUI pentru cel de langa noi. Si nu e neaparat vorba doar despre Dobrogea de Nord, ci de intreg judetul Tulcea unde sunt peste 20 de comunitati etnice din intreaga Europa, dar si din Asia mai apropiata sau mai indepartata.

De ce spuneam la inceput cuvintele „DRAGOSTE, ACCEPTARE, INTELEGERE si SACRIFICIU”?

Pentru ca multe dintre aceste etnii sunt in locurile de unde vin „dusmani traditionali”. Insa aici ei sunt o comunitate si reusesc sa treaca deasupra conditiei etniei din care sunt si reusesc sa creeze un tablou „multi-etnic si multi-color”, numit de unii pe buna dreptate „California Romaniei”!

Si vorbim aici despre Dobrogea de Nord

Un loc in care in cei 28 de ani de la Revolutie, nu s-a putut face un amarat de pod peste Dunare la Braila si in care ne spun unii acum CA VOR FACE. Va dati seama ca daca mai punem macar 2 – 3 din „atractiile traditionale ale dragei Romanii”, cred ca se va bloca Aeroportul Otopeni de turisti.

Dar gata cu cuvintele mele. Las mai jos filmul de prezentare, cu care putem da pe spate o Asie si-o Europa intrega. Trebuie doar sa il traducem sau macar sa il subtitram!

Vizionare placuta si descopereala placuta in taramul Dobrogea de Nord!

Andrei
KIP IN TACI
Sursa imaginii – TravelGirls.Ro

aDobrogea de Nord

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*