Distractia de la sarme: Oktal.Ro

Sal’tare. Cei care imi observa indeaproape activitatea de pe FB legata de promovarea activitatii mele de la Oktal, vazand ca de multe ori tot spun ca ma distrez cu baietii si fetele, m-au rugat sa dezvolt un pic mai tare subiectul. Asa ca astazi asta voi face si voi onora cererea lor.

Prima oara cand m-am distrat cu ei, a fost de ziua uneia din fetele de la facturare, cand am facut karaoke, pe patru televizoare led. N-am crezut vreodata ca ma pot distra atat de tare cu niste oameni pe care ii cunosteam doar de o saptamana.

Sigur ca fiind la inceput, m-am simtit eu un pic stingher, insa a fost bine de tot, pentru ca i-am cunoscut mai bine. Si dupa acest moment, parca altfel s-au deschis sufletele si parca altfel am lucrat. Erau niste rotite ale sufletelor unse muuult mai bine.

Dar cea mai tare petrecere a OKTAL-ului a fost acum o luna, de ziua firmei, cand intr-o zi de sambata am avut parte de activitate gen teambuilding, iar seara a fost o superpetrecere, cu camera de joaca pentru
copii, cu laptopuri puse in retea pe care am bagat jocuri, cu WII, cu boluri de punch ca in filmele americane si cu o tombola la care s-au castigat doua Televizoare LCD LG 32LD450.

Nebunie, senzational si dincolo de tot ce imi imaginasem inainte.

Cam atat despre party-urile OKTAL.RO!

Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*