Din nou tiganii… Din ciclul statul face si desface ! – partea 2/2

Sal’tare
Supararea mea e impartita acum in doua parti. Jumatate pe ei si jumatate organele statului care nu sunt la fel de „hotarate” si in privinta lor.
Hau sa o luam cu inceputul. Supararea pe nesimtzitul care nu respecta legea si care in situatiile de mai jos (intamplator sau nu) sunt tigani.
Partea 1 – intamplata ieri dupa amiaza
CINE PANA MEA DE CORB ITI DA TIE MA NESIMTITULE VOIE SA BLOCHEZI O STRADA INTREGA, DOAR PENTRU CA SE MARITA FICA’TA SI DE CE PANA MEA TRE’ SA MI SE ZGUDUIE CASA DE LA BOXELE TALE SI DE LA PLANGACIOSII AIA CARE SE CRED CANTARETI ! NU ZIC CA NU SUNT SI IO UN ASCULTATOR DE MANELE DIN CAND IN CAND. O RECUNOSC DESCHIS SI V-AM MAI SPUS-O ! DOAR CA VREAU SA ALEG IO CAND SA LE ASCULT SI CE SA ASCULT ! PLUS CA BA NESIMTITULE, ADUNA GUNOIUL DIN FATA CURTII, CA NU PLATIM TOTI CONTRIBUABILII CA SA VINA GUNOIERII SI SA UMPLE JUMA’ DE BENA NUMA’ PENTRU CA NU A VRUT MUSCHIUL TAU TATUAT SA LE ADUNE !
Parte 2 – Intamplata saptamana trecuta
CAT POTI FI DE TARTAN SA INTINZI PE TOT TROTUARUL MESE, LA IESIREA DIN BLOC SCAUNE SI UN CORT DOAR PENTRU CA TU SIMTI NEVOIA SA SARBATORESTI IN CALEA GIULESTI VREUN MARE EVENIMENT AL FAMILIEI TALE ! BA TU CREZI CA ESTI LA TINE LA ATARNATII DIN DEAL UNDE TINEAI CALU’ IN CASA SI FAMILIA IN CORT ? NU VERICULE, AICI DACA TRAIESTI, TRE’ SA RESPECTI NISTE NORME SAU CONVENTII, CA ALTFEL NU PREA PUTEM TRAI IN INTELEGERE ! ASA CA CITESTE REGULILE (sau daca nu stii a citi, roaga pe cineva) SI RESPECTA-LE !
Si acum parte cu organele statului, care sunt foarte „erecte”, „ude” si „sculate” atunci cand e vorba de mine iesind dintr-un bar la orele unu noaptea, un pic afumat si cu chef sa vorbesc mai tare, dar care se blegesc „instantaneu” atunci cand vine vorba de EI.
BAI CACATILOR, ACRE SEMANATI CU NISTE OAMENI ! DACA TOT ZICETI CA AVETI OO SI CA VOI AVETI GRIJA CA REGULILE SA NU FIE INCALCATE DE CE LASATI CA FAPTE, CA CELE DE MAI SUS SA SE PETREACA !
Va spun io bai mandrilor rahati:
Pentru ca sunteti manjiti, pentru ca nu aveti coloana vertebrala, pentru ca pute locul de sub voi, dara atat timp cat e caldutz, voi suportati cu stoicism si putoarea, ca vorba aia: LEAFA MERGE, DE PICAT PICA… NOI SA FIM SANATOSI !
P.S. A nu se intelege ca am ceva cu tiganii ! V-am ami spus si va mai spun, nu am chef sa ii impusc si nu vreau sa fac diferente intre ei si romani, tot ceea ce am intereseaza e sa fim tratati egal cu totii, sa fie aceleasi legi pentru toti si sa nu mai aud capete ce se pleaca din cadrul institutiilor, din cauza ca „POATE MA OMOARA !”. Esti STATUL ROMAN si ai OBLIGATIA sa mentii ordinea aici. Nu poti ?
ATUNCI FA O LICITATIE SI VIDE DRACULUI TARA ASTA CUIVA CARE STIE SA O ADMINISTREZE, CA TU PREA TE FRECI IN „DOS” SI CU SI FARA VASELINA !
Andrei… 😉
KIP IN TACI

4 comentarii publicate

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. TIGANII… in mahalaua “blogosferica” !!! - M.B. ep 21 » Artistu’ zice ca…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*