Din nou tatiiiiiiic! – Ep. 61

Sal’tare

Cei care sunt pe FACEBOOK deja au aflat frumoasa veste – Sunt din nou taticul unei minuni de 3.850 kg, 52 de cm si de nota 10. Povestea pe lung este cam asa: Ieri pe la ora 3 pm bebelusul a inteles ca s-a facut cald afara si i-a dat lu’ mami un BIP, sub forma unei contractii mititele.

Dupa care contractiile au inceput sa fie din ce in ce mai multe, insa nu foarte dureroase. Apa nu i se rupsese. Asa ca Livica mea cea draga nu ne-a spus niciunuia de dureri si contractii.

Insa ea pregatea deja ultimele detalii ale bagajelor ei. Dupa care pe la ora 22, dupa ce l-am adormit pe Matei, draga mea mi-a dat vestea cea frumoasa – PLECAM LA SPITAL.

Ora 23 internare.

Ora 12 inceputul contractiilor mai puternice.

Ora 1 – Travaliul.

Ora 1.10 anuntul simplu catre mamica: AVETI UN BAIAT DE NOTA 10, DE 3.850 KG SI 52 DE CM! FELICITARI!

Dupa care restul sunt detalii… flori, felicitari, multumiri, zambete… Si odiseea continua! Va pupam dulce!

Andrei
KIP IN TACI

11 comentarii publicate

 1. Bre, parca mai ieri nici nu stiai ce-i ala bebelus si acum te faci expert. Sa va traiasca si sa fie sanatosi ca in rest le faceti voi pe toate!

 2. cand o sa creasca bebelusul si o sa-ti citeasca blogul, o sa vada ce de-a lume s-a bucurat cand a aparut el pe lume:D el acu habar nici nu stie cati „suporteri” are:)

 3. @Iulian – mersi frumos de urari si iti urez ca si tu sa ai parte de aceeasi fericire pe care o traiesc eu in aceste zile!
  @Dojo – saru’ mana mult pentru urari si ii voi transmite si mamicii deseara cand ajung acasa gandurile bune de la Timisoara!
  @Ioana – sarut mana si tie fata draga!
  @Groparu – mersi man si poate dupa ce imi cresc feciorii mari, trag o fuga pan’ la Cluj sa ne arati si noua minunea aia de oras!
  @Nina – sa stii ca noua nu ni se pare ca momentul aparitiei lui Matei e „mai ieri”, pentru ca toata aceasta perioada a fost foarte bogata in evenimete placute, in plimbari si alte minuni. Apoi in legatura cu expertul sa stii ca nu e chiar asa, pentru ca fiecare bebelus e altfel. Insa pot spune ca acum sunt n pic mai relaxat si mai putin speriat! Te pupam toti trei dulce!
  @Iulian – aici chiar ai dreptate. Insa sper sa nu se supere pe tasu’, ca a lasat-o mai moale cu scrisul si cu activitatea in on-line si ca el are mai putini fani decat a avut fratele mai mare,Matei, la momentul aparitiei! 😉

 4. Multumesc… dar sper sa vina mai tarziu bucuria asta, ca inca nu-i timpul:D hai, poate peste cativa ani, atunci da… dar nu acu`:) desi te cred ca e un sentiment f placut

Trackback-uri și pingback-uri 1

 1. Mi-e dor de… RATBeeee! | Parerile Artistului in Blogosfera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*